News Flash:

SOCANT! Madonna le-a promis celor care o voteaza pe Hillary Clinton la alegeri ca le face... oral. "Ma pricep bine la asta!"

21 Octombrie 2016
1036 Vizualizari | 0 Comentarii
madonna
Madonna le-a spus spectatorilor de la un show din New York ca le va face sex oral daca o vor vota pe Hillary Clinton la alegerile prezidentiale din acest an.
Inainte sa o introduca in scena pe Amy Schumer, Madonna le-a spus celor prezenti la Madison Square Garden ca, daca o vor vota pe Hillary Clinton la alegerile prezidentiale, le va face sex oral.
"Daca votati pentru Hillary Clinton va voi oferi un blow-job", a declarat Madonna la Madison Square Garden in New York. "Si sunt buna la asta", a plusat cantareata de 58 de ani, in deschiderea show-ului comediantei Amy Schumer. "Nu sunt tampita si nu sunt un instrument. Mentin contactul vizual si inghit", a spus interpreta hit-ului "Like a Virgin".
Comentariile Madonnei vin la doar cateva zile dupa ce cantareata a fost huiduita si a fost nevoita sa iasa de pe scena la un show in Florida, pentru ca l-a criticat pe Donald Trump.
Considerata una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, numita si "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este si cea mai bine vanduta cantareata din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vandute in intreaga lume. In martie 2008, ea a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame.
In august 2009, Madonna a concertat la Bucuresti, in cadrul turneului "Sticky and Sweet".
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1346 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004570 (s)