News Flash:

SOCANT! Iata adevarul despre starea lui Cristi Borcea

9 Decembrie 2016
1406 Vizualizari | 0 Comentarii
borcea
Internat deja de mai bine de o saptamana la Spitalul Floreasca din Capitala, Cristian Borcea pare sa aiba probleme cat se poate de serioase la unul dintre picioare. Iar sansele sa scape fara operatie, spun sursele noastre, sunt destul de mici, el fiind tinut sub observatie de medicii de acolo.
Mai exact, se pare ca pasiunea lui pentru sport i-a adus si problemele inerente activitatilor de genul. Astfel, spun sursele noastre, Cristi Borcea are dureri puternice in zona genunchiului, fost actionar al echipei Dinamo Bucuresti fiind suspect de ruptura de menisc. Si, evident, asa cum se procedeaza de fiecare data in aceste situatii, medicii incearca sa remedieze situatia fara sa intervina chirurgical, aceasta fiind, de fapt, ultima solutie. De altfel, ne-a mai dezvaluit surse din spitalul Floreasca, solutia operatiei care sa ii ”repare” piciorul afectat este evitata si din cauza problemelor cardiace pe care omul de afaceri le-a tot avut, medicii temandu-se de complicatiile post-operatorii care ar putea surveni.
La sfarsitul lunii trecute, Cristi Borcea a fost scos din Penitenciarul Jilava, unde executa pedeapsa primita in Dosarul Transferurilor, si internat, sub paza, la Sectia de ortopedie a Spitalului de Urgenta Floreasca, pentru probleme la un picior.
O lunga istorie medicala
In martie 2012, fostul presedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a fost operat pe cord la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, de catre doctorul Serban Bradisteanu. Borcea a fost supus unei interventiii de by-pass pe o artera coronara blocata. Interventia chirurgicala a avut loc atunci cu o saptamana inainte ca Tribunalul Bucuresti sa dea sentinta in Dosarul Transferurilor. In iulie 2014, cand era incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba, Borcea a fost internat la Sectia de cardiologie a Spitalului Judetean de Urgenta din Constanta, dupa ce a acuzat dureri in piept. Medicii i-au facut atunci o coronarografie, medicii stabilind ca nu a fost vorba de un infarct.
Cristi Borcea a fost adus recent de la Penitenciarul Poarta Alba din Constanta la Penitenciarul Bucuresti Jilava, unde executa pedeapsa in regim deschis. Borcea a fost cazat in aceeasi camera in care a stat si la inceputul acestui an si in care se afla alti trei detinuti, condamnati pentru fapte usoare.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007403 (s)