News Flash:

SOCANT! Halep, amenintata cu moartea de un psihopat pe Twitter!

23 Aprilie 2015
1155 Vizualizari | 0 Comentarii
“Simona Halep, eu sunt persoana cea mai nepotrivita pe care sa o insulti. Invata. O sa trimit vibratii negative la Stuttgart”. Apoi doua simboluri pentru avioane, plus doua cuvinte: “Bye bye” si simbolul trofeului. Mesajul cu tenta de amenintare si de vodoo la adresa romancei a aparut miercuri, 22 aprilie, la ora 13:01, pe contul de Twitter al unui anume Jesper Andreassen si era a 43-a postare adresata direct jucatoarei de tenis din Romania in cursul zilei. Pana seara, atunci cand  Simona Halep a jucat contra Garbinei Muguruza, barbatul - care are 48 de ani, e divortat si se recomanda “puscas marin danez” - i-a mai scris numarului 3 WTA alte cateva zeci de mesaje. Analiza continutului lor l-a determinat pe renumitul expert criminalist Tudorel Butoi sa atentioneze ca Andreassen este un psihopat sexual cu grad ridicat de risc.
Ziua a inceput furtunos pentru Jesper Andreassen, cel care din luna noiembrie a postat pe reteaua de socializare Twitter aproape 2.000 de mesaje – o frecventa de aproape 15 mesaje pe zi -  in care poarta un dialog imaginar cu Simona Halep. De cele mai multe ori, ii spune ca o iubeste, ii ureaza succes inainte de meciuri, o felicita dupa si o alinta cu apelativul “Printesa”. De data aceasta, la ora 1 in noaptea de marti spre miercuri, fanul avid a descoperit un articol din media din Romania, vechi de doua saptamani, in care se vorbea despre iminenta casatorie a Simonei Halep cu Costa Sponte, fiul lui Teia Sponte. Ironia este ca nimeni nu are siguranta ca stirea, aparuta initial pe 1 aprilie, nu este o simpla farsa de Ziua Pacalelilor.
“De vreme ce ai acest cont de Twitter probabil ca este adevarat. Confirma sau sterge. Zvon/adevar. Nu-TI minti fanii”, a fost prima din cele peste 60 de postari de miercuri. Dupa orele publicarii mesajelor, danezul nu a dormit toata noaptea. La finalul zilei, Andreassen a ajuns sa o ameninte pe Simona Halep cu moartea . De fiecare data, insa, cand i se adreseaza Simonei, danezul ii scrie la persoana a doua, singular, si foloseste majusculele. TU. “Si-a construit o adulatie fata de un nume, de o persoana de sex feminin, si daramarea acestui idol care este idealizat se produce in momentul in care afla ca se casatoreste. Are o implicatie puternic erotica”, explica psihologul Claudiu Ganciu pentru ProSport.
Vezi detalii pe ProSport.ro

simona halep psihopat jesper andreassen
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1117 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004818 (s)