News Flash:

SOCANT! Doi angajati ai Filarmonicii "Banatul" din Timisoara, RETINUTI pentru trafic de droguri!

9 Decembrie 2016
1030 Vizualizari | 0 Comentarii
arest la domiciliu
Doi angajati ai Filarmonicii "Banatul” din Timisoara au fost retinuti pentru trafic international de droguri de mare risc dupa ce au fost prinsi in flagrant de ofiterii antidrog in timp ce incercau sa vanda unui ofiter sub acoperire 700 de pastile de ecstasy si 900 de timbre LSD.
Potrivit unor surse din cadrul anchetei, cei doi angajati ai Filarmonicii "Banatul” din Timisoara, un tenor Mario Agache si un contrabasist, au fost prinsi in flagrant de ofiterii antidrog in timp ce incercau sa vanda unui ofiter sub acoperire 700 de pastile de ecstasy si 900 de timbre LSD pentru 10.000 de euro.
Sursele citate sustin ca cei doi au fost intr-un turneu in Olanda, iar unul dintre ei a cumparat drogurile pentru a le revinde in tara.
Ajunsi cu drogurile de mare risc in Timisoara, cei doi au inceput sa caute clienti, iar unul dintre ei a fost un ofiter sub acoperire. Dupa o prima livrare, s-a facut tranzactia pentru intreaga cantitate, moment in care cei doi au fost prinsi in flagrant.
Cei doi angajati ai Filarmonicii "Banatul” din Timisoara au fost retinuti pentru trafic international de droguri de mare risc si urmeaza sa fie prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva. Mediafax.ro

timbre lsd
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006152 (s)