News Flash:

SOCANT! Copila de 11 ani abuzata sexual in judetul Timis

22 Mai 2016
1305 Vizualizari | 0 Comentarii
violata
Momente groaznice pentru o fetita de 11 ani din Timis. Ea a fost abuzata sexual de un prieten de familie, in timp ce se afla in vizita in casa acestuia. Barbatul in varsta de 55 de ani a fost arestat preventiv.
Fetita si familia sa locuiesc in satul Sangiorgi din comuna Birda, judetul Timis. In 1 martie, anul acesta, fata a mers in vizita la un prieten de familie, un barbat de 55 de ani care locuieste in aceeasi localitate. In momentul in care s-a vazut singur cu fetita, barbatul a devenit violent si a abuzat-o, scrie tion.ro.
„Probele administrate in cauza, pana la acest moment al urmaririi penale, au relevat faptul ca la data de 1 martie 2016, persoana vatamata minora F.G., in varsta de 11 ani, a fost constransa prin amenintare de catre inculpat, la locuinta acestuia din com. Birda, jud. Timis, sa suporte perversiuni sexuale”, spun procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Deta.
Povestea s-a aflat abia in 17 mai, atunci cand fetita i-a povestit totul mamei sale. Femeia a mers intr-un suflet la politie unde a depus plangere. Agresorul a fost arestat preventiv pentru urmatoarele 30 de zile si este acuzat de agresiune sexuala. El le-a povestit anchetatorilor ca nu a vrut sa ii faca rau copilei ci a vrut doar sa… se joace.

momente groaznice sangiorgi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007955 (s)