News Flash:

SOCANT! Complexul Studentesc din Timisoara a devenit teatru de razboi! Un nou tanar a fost bagat in spital dupa o bataie crunta

7 Septembrie 2015
2968 Vizualizari | 0 Comentarii
bataie politie
Un nou incident violent in Complexul Studentesc din Timisoara. Un tanar de 23 de ani a ajuns la spital in stare grava dupa ce a fost batut de un alt petrecaret. Incidentul a avut loc in noaptea de sambata spre duminica, in clubul Happy, in fata caruia, in urma cu exact doua saptamani, un alt tanar de 29 de ani a fost omorat in bataie de patru indivizi.
Potrivit reprezentantilor IPJ Timis, incidentul a avut loc in jurul orei 3.40 in noaptea de sambata spre duminica. Din motive inca necunoscute, dar dupa ce au consumat bauturi alcoolice, doi tineri de 23 de ani s-au luat la bataie in popularul club din Complexul Studentesc din Timisoara. In timpul altercatiei, unul dintre tineri a cazut si s-a lovit puternic cu capul de o bordura de ciment, scrie tion.ro.
„In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsiri infractiunii de vatamare corporala, suspectul fiind retinut pentru 24 de ore si introdus in arestul IPJ Timis, urmand a fi prezentat magistratilor cu propunere de arestare preventiva”, ne-a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Timis Mirela Draghicioiu.
Mai trebuie mentionat ca politistii au ajuns extrem de rapid la fata locului pentru ca se aflau in zona, ei desfasurand o actiune tocmai pentru prevenirea faptelor de violenta. De altfel, chiar cu o ora inaintea scandalului ei au fost si in clubul respectiv.
Tanarul ranit in altercatie a fost transportat la Spitalul Judetean din Timisoara si, din fericire, starea lui este stabila acum, fiind internat la Sectia de Neurochirurgie.

clubul happy ipj timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006104 (s)