News Flash:

SOCANT! Ce au gasit medicii in urechea unei fete

4 Decembrie 2016
12254 Vizualizari | 0 Comentarii
toarna in ureche
Medicii din Beijing au ramas uimiti cand au descoperit ca in canalul auricular al unei fetite in varsta de 16 luni a crescut o papadie complet formata, lunga de aproape doi centimetri, scrie realitatea.net, care citeaza Daily Mail. 

Medicii au luat decizia de a o opera de urgenta pe micuta, de teama ca urma sa se produca in orice moment o sangerare interna. Parintii fetei le-au spus medicilor ca fetita li s-a plans de dureri de ureche de patru luni de zile, insa ca nu au luat-o in serios. 

Nu este pentru prima oara cand medicii descopera lucruri bizare in urechile oamenilor. In luna iulie, medicii britanici au descoperit ca urechea unei femei care fusese in calatorie in Peru era plina de viermi. 

Viermii sapasera deja un canal de 12 mm in urechea tinerei si desi medicul a incercat sa scoata viermii, acestia se ascundeau tot mai adanc in ureche, existand riscul sa ajunga la creier.

Daca se intampla asta, tanara putea face meningita, putea sangera grav sau ar fi putut sa ramana cu fata paralizata. In final, dupa ce au umplut urechea cu ulei de masline, medicii au reusit sa scoata cei opt viermi.

fetite papadie sangerare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1227 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005328 (s)