News Flash:

SOCANT! Biserici si icoane, distruse, cruci inlocuite cu steagul Stat Islamic. Reactia Vaticanului - FOTO, VIDEO

17 Martie 2015
1197 Vizualizari | 0 Comentarii
Expansiunea gruparii teroriste Stat Islamic continua, iar lupta islamistilor impotriva crestinismului se intensifica. Noi imagini socante cu membri ai SI care devasteaza bisericile si insemnele crestine dintr-un oras din nordul Irakului, la granita cu Turcia, au fost date publicitatii de Institutul de Cercetari Media privind Orientul Mijlociu (MEMRI), informeaza Daily Mail.
In imagini se observa cum teroristi imbracati in civil distrug crucile de pe bisericile crestine din orasul Nineveh, din apropiere de Mosul, capitala califatului islamic creat de gruparea terorista. Ei inlocuiesc crucile cu steaguri sau bannere cu sigla Statului Islamic.
De asemenea, jihadistii au vandalizat bisericile, distrugand cu ciocanele icoane si statui reprezentandu-i pe Fecioara Maria si pruncul Iisus.
"Imaginile reprezinta ultima dovada ca Stat Islamic incearca sa curete Califatul nou creat de orice urma a crestinismului", scrie Daily Mail.
In ultima perioada, teroristii SI au ars mii de carti si manuscrise rare din bibliotecile din Mosul, au devastat un muzeu din Mosul, distrugand cu barosul artefacte vechi de sute de ani, au distrus orasului antic Nimrud si au inceput sa demoleze orasul antic Hatra, din nordul Irakului. Mediafax.ro

Galerie Video


daily mail
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1362 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005046 (s)