News Flash:

SOCANT! Barbat, sfasiat de patru caini de lupta

23 Iunie 2015
3659 Vizualizari | 0 Comentarii
cane corso
Un barbat de 38 de ani, din comuna mureseana Ernei, a fost ucis luni, de patru caini din rasa Cane Corso. Animalele au scapat de la o ferma si l-au atacat pe barbat. In ajutorul acestuia a sarit un vecin, dar a fost si el muscat. Proprietarul, un afacerist din zona, este acum cercetat pentru ucidere din culpa.

Barbatul de 38 de ani se intorcea acasa de la stana la care lucra ca ajutor de cioban, cand cei patru caini s-au napustit asupra lui. Un locuitor din zona a auzittipetele disperate si i-a sarit in ajutor, dar a fost si el atacat. Cu ultimele puteri a fugit in casa si a sunat dupa ajutor.

Cand au ajuns la fata locului, politistii l-au gasit insa mort pe barbatul de 38 de ani. Martorii sustin ca atacul cainilor a fost extrem de violent, omul fiind tarat intr-un sant si sfasiat. Cel care a incercat sa-i sara in ajutor barbatului de 38 de ani a ajuns la spital cu rani grave.

Proprietarul animalelor este cercetat pentru ucidere din culpa si vatamare corporala, intrucat legea prevede ca acesti caini, incadrati in categoria cainilor de lupta, trebuie tinuti intr-un tarc special. Cainii au fost tranchilizati si transportati la Adapostul din Targu Mures, unde urmeaza sa li se faca o serie de analize. Din primele verificari reiese ca acestia nu erau inregistrati in evidentele Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Mures si nu erau microcipati.

Potrivit specialistilor, cainii din rasa Cane Corso au o muscatura extrem de puternica, iar daca sunt in haita pot fi mai periculosi decat pitbullii sau unrotweillerii.

caini tipetele disperate mort violent sfasiat cane corso pitbullii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004492 (s)