News Flash:

SOCANT! Au crezut ca bebelusul lor s-a nascut mort si l-au ingropat IN GRADINA. Ce a urmat dupa cateva ore este IREAL - VIDEO

9 Decembrie 2016
1254 Vizualizari | 0 Comentarii
bebe mort
Lu Xiaoyun si He Yong, un cuplu de tarani din China au crezut ca trec printr-o astfel de experienta in momentul in care Xiaoyun a inceput sa aiba crampe puternice in timpul sarcinii. Erau siguri ca femeia e insarcinata in patru luni si ca are un avort.
Sotul ei a fost sigur ca bebelusul s-a nascut mort si nu a chemat un doctor sa o examineze pe fetita. In timp ce femeia era ingrijita la spital, mama ei a luat fetita ca sa o ingroape in gradina casei.
Ulterior, un doctor a intrebat de bebelus si a cerut ca acesta sa fie consultat, pentru ca s-ar putea sa fie inca in viata. He Yong a fost socat de faptul ca soacra sa a ingropat deja copilul, scrie kanald.ro
A mers in gradina, a dezgropat copilul si a descoperit ca respira. Doctorii au stabilit ca Xiaoyun era insarcinata, de fapt, in 6 luni. Cu ajutorul donatiilor, fetita este acum in ingrijire intr-un incubator, pentru ca s-a nascut prematur. 

Galerie Video


tarani china xiaoyun avort bebelusul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1322 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007303 (s)