News Flash:

SOCANT! Antrenor de tenis, trimis in judecata pentru ca si-ar fi violat o eleva de 11 ani

22 Ianuarie 2018
827 Vizualizari | 0 Comentarii
violata

Un barbat in varsta de 52 de ani, care este un cunoscut antrenor de tenis din orasul Cugir, judetul Alba, a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Alba Iulia fiind acuzat ca in 2017 si-ar fi agresat sexual si violat una dintre eleve, care avea la acea data numai 11 ani.
Dosarul a fost instrumentat de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Alba Iulia care au decis trimiterea in judecata a barbatului pentru savarsirea infractiunii de viol, fapta care ar fi avut loc in data de 22 aprilie 2017, chiar in vestiarul bazei sportive a Clubului Sportiv Orasenesc Cugir, unde barbatul este antrenor. 

Potrivit reprezentantilor Parchetului, dosarul a intrat in camera preliminara a Judecatoriei Alba Iulia urmand ca in aceasta luna sa intre in judecare dupa ce va fi verificata legalitatea administrarii rechizitoriului si a celorlalte acte de urmarire penala. 

Procurorii au stabilit, potrivit rechizitoriului, ca „inculpatul P.I., in calitate de antrenor, a pus-o pe persoana vatamata minora, in varsta de 11 ani, sa se aseze in bratele sale – inculpatul stand pe un scaun, a prins-o cu o mana de dupa corp in timp ce cu cealalta mana a inceput sa o mangaie pe piept pe sub bluza”. 

Materialul procurorilor contine si alte detalii greu de reprodus privind modul in care barbatul ar fi agresat-o sexual si violat-o pe fetita. 

Antrenorul de tenis a fost arestat preventiv in aprilie 2017 sub acuzatia ca si-ar fi agresat sexual una dintre eleve, in varsta de 11 ani la acea data. Fata era una dintre elevele carora barbatul le preda tenis, iar oamenii legii au fost sesizati de catre tatal fetitei, caruia fiica i-ar fi povestit la ce a fost supusa de antrenor. 

Magistratii din Alba Iulia au decis ulterior ca antrenorul sa fie cercetat in stare de libertate. 

Barbatul este un cunoscut antrenor de tenis din Cugir, care are la cursuri multi copii in cadrul Clubului Sportiv Orasenesc. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005695 (s)