News Flash:

SOC! Viceprimarul Timisoarei, declarat incompatibil de ANI!

3 Martie 2015
785 Vizualizari | 1 Comentarii
Dan Diaconu
Viceprimarul Timisoarei, liberalul Dan Diaconu, a fost declarat de Agentia Nationala de Integritate in stare de incompatibilitate.
Conform unui comunicat postat pe siteul institutiei, Agentia Nationala de Integritate a constatat incalcarea regimului juridic al incompatibilitatilor de catre 14 fosti sau actuali alesi locali (cinci primari, un fost primar, doi viceprimari, sase consilieri locali), ca urmare a exercitarii simultane de functii si calitati, incalcand, astfel, mai multe articole ale Legii nr. 161/2003.
Conform comunicatului ANI, Diaconu ”s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 22 iunie – 18 octombrie 2012, intrucat a detinut, simultan cu functia de viceprimar, si functia de administrator al S.C. SPEED DISTRIBUTION S.R.L., incalcand, astfel, dispozitiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003”. 
Viceprimarul sustine ca raportul nu releva adevarul si ca va contesta acest raport in instanta, ”Era o societate dizolvata de catre Registrul Comertului, inactiva fiscal de prin anul 2008, nu a avut niciun fel de activitate. Am ramas administrator pentru ca nu aveam ce sa fac, dar societatea era inactiva. Voi prezenta aceste date instantei”, a spus Diaconu pentru ziuadevest.ro.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Catalin  | #401
Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: cata.vramita@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0980 (s) | 34 queries | Mysql time :0.039002 (s)