News Flash:

SOC! Tom Cruise, grav ranit in cadrul unor filmari pentru pelicula Misiune: Imposibila 6 - VIDEO

14 August 2017
890 Vizualizari | 0 Comentarii
tom cruise
Actorul Tom Cruise s-a ranit in timpul unor casacadorii pentru filmul Misiune: Imposibila 6, inregistrarile video surprinzand un accident survenit in timpul unei sarituri la inaltime, scrie Daily Mail.
Filmarile aparute in presa il arata pe Cruise, in varsta de 55 de ani, cum ia un salt gigantic de pe o platforma, cu scopul de a ateriza pe un acoperis. Din pacate, actorul rateaza aterizarea si se izbeste cu pieptul de margine. Cu toate ca reuseste sa se ridice si sa faca cativa pasi, schiopatand, el este vazut cum ingenuncheaza, vizibil afectat de impact.
Ulterior, actorul este ajutat de profesionistii prezenti la filmari. 
CEO-ul Skydance Media, David Ellison, a dezvaluit ca Tom va realiza in noul film cele mai spectaculoase cascadorii din cariera sa: "Ceea ce Tom face in acest film cred ca va intrece tot ce a fost inainte. Este incredibil, s-a antrenat timp de un an. Lumea va ramane cu gura cascata".
In Misiune: Imposibila 6, Cruise va juca alaturi de Vanessa Kirby, in varsta de 26 de ani. Tom Cruise, in rolul agentului Ethan Hunt, pare sa fie mai fermecator ca niciodata. El a fost cel care a dorit foarte mult ca Vanessa Kirby sa joace in acest film, dupa ce a vazut-o in rolul Printesei Margareta, in serialul The Crown al celor de la Netflix, noteaza InTouch Weekly.
Cei doi s-au inteles de minune din momentul in care au inceput sa filmeze pentru Misiune: Imposibila 6. Mai mult, Tom pare sa priveasca serios spre un viitor alaturi de Kirby. Potrivit unor surse apropiate, aceasta va fi urmatoarea doamna Cruise. 
Tom a spus unuia dintre producatorii MI ca este complet cucerit de sarmul si eleganta lui Kirby", scrie US Magazine.
Alaturi de Tom si Vanessa, din distributia Misiune: Imposibila 6 vor mai face parte Simon Pegg, Rebecca Ferguson si Jeremy Renner. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004505 (s)