News Flash:

SOC! Simona Gherghe, la un pas sa piarda sarcina

10 Ianuarie 2017
1406 Vizualizari | 0 Comentarii
simona gherghe plange
Simona Gherghe traieste cele mai frumoase momente din viata ei, insa inceputul sarcinii a fost unul extrem de dificil. Prezentatoarea TV a anuntat ca a avut probleme cu sarcina si ca a trebuit sa stea imobilizata la pat ca sa nu riste sa piarda sarcina. Simona Gherghe este insarcinata si straluceste de fericire, insa in primele saptamani de sarcina a trecut prin momente groaznice. Vedeta a marturisit ca in saptamana a opta de sarcina i-a fost descoperit un hematom pe col si medicul i-a recomandat repaus la pat ca sa nu piarda sarcina.

«Am venit acasa de la botezul lui Vladimir, baietelul Mirelei Vaida, i-am spus lui Razvan ca sunt insarcinata. Cand am ramas insarcinata nu am avut nicio simptoma, insa inainte le aveam pe toate. Am facut testul si apoi el s-a uitat si mi-a spus ca sunt insarcinata. E prima mea sarcina. Mi-ar placea sa fie un copil independent. E un copil foarte dorit si deja foarte dorit. Am 17 saptamani de sarcina, asta inseamna ca peste doua saptamani voi fi la jumatatea sarcinii. La inceputul sarcinii, ma trezeam cu o foame foarte violenta. Am grija sa mananc la timp si mai des. Nu credeam ca poate exista asa o foame agresiva. Trebuie sa mananc des. Nu mananc mult, dar mananc des. Nu am nicio problema cu ingrasatul, pentru ca sunt convinsa ca o sa le dau repede jos. Desi nu e bine sa ma ingras pentru articulatiile mele. 

Da, avem doua variante de nume, dar nu o sa le divulg pentru ca tatal fetei mele s-a sucit si trebuie sa ducem munca de lamurire ca sa revenim la variantele anterioare. Ne ducem in fiecare saptamana sa o vedem. Am avut o mica problema prin saptamana a opta cand mi-a aparut un hematom. Nu aveam voie sa ma ridic din pat, sa urc scarile, ceea ce era o problema pentru mine pentru ca acasa am scari. Mi-era foarte greu la emisiune pentru ca aveam un scaun incomod. A trebuit sa o monitorizam in fiecare saptamana si ne-am obisnuit asa. O sa nasc prin cezariana la recomandarea medicului. o sa-i facem camera neutra ca s-o lasam pe ea mai tarziu sa o picteze. Am inceput sa ma uit la hainute, carut, mobila, dar de luat nu am luat nimic. Nu ca as fi superstitioasa, ci pentru ca nu e inca momentul», a marturisit Simona Gherghe.

simona gherghe prezentatoarea tv hematom
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004889 (s)