News Flash:

SOC! Scandal cu bataie la petrecerea stelistilor. Tamas ar fi fost la originea bataii

24 Februarie 2015
1426 Vizualizari | 0 Comentarii
Dupa meciul cu Rapid, scor 0-1, citiva stelisti au fost invitati la petrecerea lui Alex Bourceanu, care a aniversat 12 ani alaturi de sotia sa. In timpul petrecerii, Tamas si fratele lui Alex Bourceanu s-au incaierat, iar totul a degenerat intr-o bataieintre cei doi, care n-a putut fi oprita nici de colegii fundasului de la Steaua, anunta digisport.ro.

Cei mai sifonati ar fi iesit citiva dintre invitatii din Galati ai lui Alex Bourceanu, care au vrut chiar sa depuna plingere la Politie. Pentru a evita un scandal si mai mare, acestia au renuntat la idee, pentru a proteja clubul, mai scrie sursa citata. La evenimentul organizat de Bourceanu au participat mai multi jucatori de la Steaua, printre care Alex Chipciu, Gabi Iancu si Guilherme. Pe linga acestia, au mai fost invitati si fostul antrenor al Stelei, Laurentiu Reghecampf si sotia acestuia. Dupa aparitie stirii, impresarul celor doi fotbalisti implicati in scandal, sotia lui Laurentiu Reghecampf, a declarat pentru Gazeta Sporturilor ca Tamas si Bourceanu neaga cele intimplate. Impresarul a transmis doua mesaje din partea celor doi.


"Este o prostie si o rautate. Aseara am sarbatorit toti in liniste cei 12 ani de casnicie ai lui Alex Bourceanu. Am stat impreuna pina la ora 11 seara. Eu si sotia mea am plecat acasa la Alex, exact unde sint si in acest moment. Este foarte urit sa dai asemenea stiri, dar deja m-am obisnuit cu rautatea celor din Romania", a declarat Tamas, conform impresarului. Si Bourceanu ar fi comentat informatiile aparute, conform aceleasi surse: "Urit din partea lor ca au aruncat asa ceva pe piata. Am sarbatorit alaturi de prieteni 12 ani de casnicie. Sintem o familie la Steaua si orice ar incerca sa scrie presa nu ne intereseaza. Ne-am simtit bine citeva ore, intre prieteni si atit! Nimeni nu si-a impartit pumni sau ce prostii au mai aparut".

stelisti petrecerea alex bourceanu sotia incaierat bataie jucatori
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1244 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007648 (s)