News Flash:

SOC! Mugur Isarescu, Virgil Magureanu si Crin Antonescu denuntati la DNA

24 Martie 2016
1139 Vizualizari | 0 Comentarii
mugur isarescu1
Fosta nora a lui Virgil Magureanu, Alina Magureanu, a facut, luni, 14 martie, denunturi la DNA. Acestea ar contine informatii despre infractiuni de coruptie care ar fi fost comise de Sorin Oprescu, Crin Antonescu, Mugur Isarescu si Elan Schwartzenberg. Denunturile au fost depuse impreuna cu Florin Ghiulbenghian, presedintele Eurhonest, fundatie pentru buna guvernanta si prevenirea coruptiei. Alina Magureanu s-a prezentat luni dimineata la DNA, unde a formulat patru denunturi referitoare la fapte despre care are cunostinta din perioada in care era sotia fiului lui Virgil Magureanu, primul sef al SRI.


"Am participat si am fost martor ocular la niste evenimente, fapte, care am eu suspiciunea ca ar constitui fapte de coruptie. Ma simt obligata sa fac acest lucru, in primul rand fata de oamenii din aceasta tara. Mai departe las la latitudinea procurorilor sa decida. Eu am mare incredere intr-o schimbare", a declarat Alina Magureanu la iesirea de la DNA. Ea a mers la DNA insotita de Florin Ghiulbenghian, cunoscut si drept "masonul rebel" care a explicat ca denuntul impotriva lui Crin Antonescu vizeaza mai multe fapte de coruptie si asimilate coruptiei, comise atat de el, cat si de sotia sa, europarlamentarul Adina Valean.


"Fals in declaratile de avere, uz de fals, declaratii false in inscrisuri private, trafic de influenta, inclusiv el, cat si Adina (Valean – n.red.). Traficul de influenta s-a facut atat la Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1 la acea vreme, cat si la Sorin Oprescu, primarul municipiului Bucuresti. Avem si probe: acte, inscrisuri, documente si martori", a explicat Ghiulbenghian.


"Nu am habar de aceasta aberatie. Nici n-o cunosc (pe Alina Magureanu – n.r.), daca nu cumva suntem sau am fost vecini in blocul in care locuim. Nici n-o cunosc macar – va spun: n-am cunoscut-o pe doamna respectiva si n-am absolut habar de toate chestiile astea. Si, bineinteles, orice astfel de acuzatii sunt aberante si lipsite de temei. Habar n-am – sunt stupefiat! Sunt pur si simplu stupefiat!", a declarat Crin Antonescu. Celelelate personalitati denuntate la DNA nu au avut, inca, nicio reactie publica.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1363 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005208 (s)