News Flash:

SOC IN SHOWBIZ! SORANA a fost acuzata de un fan ca ar fi avut o aventura cu un actor cunoscut

23 Martie 2017
1131 Vizualizari | 0 Comentarii
sorana si paul ipate
Sorana devenea cunoscuta atunci cand formatia ASIA dadea lovitura in domeniul muzical autohton, alaturi de cele trei colege din formula initiala. Insa, desi pe plan profesional nu i-a mers deloc rau, pe plan personal a avut parte de ghinion, fiind nevoita sa treaca printr-un divort dureros, cauzat de infidelitatile sotului.
Mai apoi, a fost eliminata din emisiunea-concurs Ferma Vedetelor, desi era una dintre mai indragite participante si spera sa castige marele premiu. Totusi, dupa eliminarea de la Ferma Vedetelor, Sorana a avut si motive de bucurie, pentru ca a gasit din nou dragostea. Cantareata s-a fotografiat alaturi de barbatul de care s-a indragostit si a postat imaginea pe o retea de socializare.
Insa, desi au trecut luni bune de la incheierea concursului, a aparut un fan care o "hartuieste" pe cantareata pe contul ei de Facebook, acuzand-o ca ar fi avut o relatie cu Paul Ipate, castigatorul emisiunii, dar si partenerul de viata al Catalinei Grama, cunoscuta drept Jojo. Acesta a inceput sa trimita mesajele dupa ce Sorana a postat o fotografie in care apare alaturi de Ipate. "Pana la urma ati fost impreuna sau nu? Asa se zvoneste! Stii cum e cu gura lumii...", i-a scris barbatul, iar Sorana i-a dat imediat replica: "Nici macar nu raspund la o intrebare atat de aberanta. Zvonuri scornite de oameni fara prieteni. Imi e mila de ei. Ti-am mai raspuns la intrebarea asta si am fost foarte clara cand am spus nu".

sorana asia ferma vedetelor hartuieste acuzand relatie paul ipate
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004719 (s)