News Flash:

SOC IN SHOWBIZ! Aceasta este amanta lui Marcel Toader? E o bruneta focoasa

23 Ianuarie 2017
1699 Vizualizari | 0 Comentarii
marcel toader si maria
Gabriela Cristea este foarte fericita alaturi de sotul ei, Tavi Clonda, care a ajutat-o sa treaca peste divortul de Marcel Toader si sa-si recapete increderea in ea, iar un copil in viata lor ar face ca fericirea sa fie completa.
Chiar daca nu a dorit niciodata sa comenteze prea multe despre fosta relatie esuata, se pare ca la mijloc ar fi fost si o amanta, aceasta fiind doar picatura care a umplut paharul pentru Gabriela Cristea. Insa, bruneta sexy, antrenoare de Kangoo Jumps si care locuieste in Lugoj, a negat intotdeauna ca ar fi avut vreo legatura amoroasa cu Marcel Toader.
Mihaela Adam, asa cum se numeste presupusa amanta, seamana nu doar ca profesie, ci si fizic cu faimoasa Kinga, cea care a fost la un pas de a-i destrama casnicia Nicoletei Luciu, iar la acea vreme s-a repetat scenariul negarii unei relatii, totul culminand cu o confirmare data de fotografiile unor paparazzi. In cazul lui Marcel Toader, desi anternoarea a negat constant, barbatul a preferat sa pastreze tacerea, fara sa infirme sau sa confirme amantlacul.

Galerie Foto

amanta_toader
gabriela cristea tavi clonda marcel toader bruneta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1365 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005671 (s)