News Flash:

SOC in fotbalul mondial! Italia a ratat calificarea la Cupa Mondiala, fiind eliminata de Suedia la baraj

14 Noiembrie 2017
976 Vizualizari | 0 Comentarii
italia

Echipa nationala de fotbal a Italiei a ratat calificarea la Campionatul Mondial din Rusia de anul viitor, dupa ce a remizat luni pe teren propriu cu reprezentativa Suediei, scor 0-0, in returul barajului de calificare, dupa 0-1 in partida tur.
Italia, de patru ori campioana mondiala, rateaza prezenta la turneul final pentru prima data din 1958 incoace. De cealalta parte, Suedia ajunge pentru a 12-a oara in istorie la Campionatul Mondial.

A fost ultimul meci oficial in tricoul "Squadra Azzura" pentru portarul Gianluigi Buffon (39 de ani), care detine recordul european de selectii la echipa nationala (174).

"Nu-mi pare rau pentru mine, ci pentru fotbalul italian. Am esuat in privinta unui lucru care inseamna ceva si la nivel social. Este un regret sa termin asa, dar nu pentru ca trece timpul. Avem mandrie, putere si suntem incapatanati. Stim cum sa revenim, asa cum am facut intotdeauna. Parasesc o nationala a Italiei care va sti cum sa vorbeasca de la sine. Imbratisari tuturor, in special celor cu care am impartasit aceasta minunata calatorie", a spus Buffon, la finalul partidei.
Italia: Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Candreva (Bernardeschi 76'), Florenzi, Jorginho, Parolo, Darmian (El Shaarawy 63') - Gabbiadini (Belotti 63'), Immobile. Selectioner: Gian Piero Ventura.

Suedia: Olsen - Lustig, Lindelof, Granqvist, Augustinsson - Claesson (Rohden 72'), Johansson (Svensson 19'), Larsson, Forsberg - Toivonen (Thelin 54'), Berg. Selectioner: Janne Andersson.

Arbitri: Antonio Mateu Lahoz; Pau Cebrian Devis, Roberto del Palomar (toti din Spania).

Stadion: San Siro (Giuseppe Meazza), Milano. Spectatori: 74.000.


gianluigi buffon
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1215 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006407 (s)