News Flash:

SOC! Horia Georgescu il denunta pe Victor Ponta. Cine spune acest lucru

16 Martie 2015
1178 Vizualizari | 0 Comentarii
Ponta
Este, pana una-alta, cel mai concludent exemplu de duplicitate demonstrata a premierului Victor Ponta. Cazul Horia Georgescu, scrie Sorin Rosca Stanescu, pe blog.
"Despre care am scris de mai multe ori si chiar recent. Puternicul sef al Agentiei Nationale de Integritate m-a dat, de altfel, si in judecata. In timp ce Horia Georgescu fura de rupea si taia si spanzura, inclusiv capete din PSD, multe la comanda, Victor Ponta era protectorul sau din umbra. Si dirijorul sau. Iar acum, cand Horia Georgescu da cu pixul, el il denunta, implicit, pe Victor Ponta. Si o va face si explicit. Cu certitudine.
Am atras atentia asupra trecutului tenebros al acestui sinistru personaj Horia Georgescu, care a venit la conducerea Agentiei Nationale de Integritate in tandem cu Catalin Macovei, un alt personaj la fel de sinistru, dupa ce, in prealabil, comisesera faradelegi, culmea, chiar in interiorul Directiei Nationale Anticoruptie. Partial, musamalizate. Oricum, suficient pentru ca protectorii lor din vechea administratie prezidentiala, si au fost cel putin doi, Daniel Moldoveanu si Razvan Murgeanu, sa-i poata impinge la varful unei institutii de unde, prin intermediul lor, sa regizeze mii de executii in piata publica", scrie Rosca Stanescu.
Mai multe pe blocul lui Sorin Rosca Stanescu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006340 (s)