News Flash:

SOC! Gabriel Cotabita, RESUSCITAT dupa ce a fost gasit inconstient in camera de hotel

8 Mai 2015
1515 Vizualizari | 0 Comentarii
cotabita
Gabriel Cotabita a fost gasit inconstient intr-un hotel din Capitala, vineri, acesta fiind dus de un echipaj SMURD la Spitalul Floreasca, dupa ce a fost resuscitat si stabilizat. Cantaretul a fost internat la sectia de terapie intensiva a Spitalului Floreasca, fiind intubat si ventilat mecanic, a declarat pentru MEDIAFAX purtatorul de cuvant al unitatii medicale, Bogdan Oprita.
Potrivit sursei citate, cantaretul a fost gasit in stop cardiac, in stare de inconstienta, a fost resuscitat si a raspuns rapid manevrelor. 
Bogdan Oprita a precizat ca, in prezent, cordul si-a reluat activitatea, iar pacientul este in terapie intensiva, fiind intubat si ventilat mecanic.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov, Daniel Vasile, a declarat pentru MEDIAFAX ca un echipaj SMURD a fost solicitat, in jurul orei 13.00, la un hotel din Capitala, unde se afla o persoana in stare de inconstienta.
La fata locului au fost trimise doua echipaje medicale, iar, dupa ce persoana respectiva a fost resuscitata si stabilizata, a fost transportata la Spitalul de Urgenta Floreasca.
Surse medicale au declarat pentru MEDIAFAX ca un angajat al hotelului l-a gasit pe cantaretul Gabriel Cotabita, in varsta de 59 de ani, in stare de inconstienta, acesta sunand la numarul de urgenta 112 pentru a fi trimis un echipaj medical.
Gabriel Cotabita, care s-a nascut pe 1 noiembrie 1955, la Craiova, este cantaret de muzica usoara si pop-rock, prezentator, producator muzical si de televiziune. De asemenea, este solistul formatiei VH2 si a fost membru al cunoscutului grup rock Holograf, in anii 1980. Impreuna cu Holograf a lansat, in anul 1984, albumul "Holograf 1".
Gabriel Cotabita a jucat in filmul muzical "In fiecare zi mi-e dor de tine", de Gheorghe Vitanidis, muzica fiind semnata de George Grigoriu si Ionel Tudor. De asemenea, figureaza pe coloana sonora a peliculei "Rezerva la start", de Anghel Mora, muzica fiind compusa de Adrian Enescu.
De-a lungul carierei, Gabriel Cotabita a lansat mai multe albume, printre care "Formatii rock 5" (cu formatia Redivivus, album colectiv), "Holograf 1" (cu formatia Holograf), "Noapte albastra", "Noi ramanem oameni", "Prima iubire si ultima", "In fiecare zi mi-e dor de tine" (cu Marina Florea), "Prizoner", "Viata e un cazino", "Greatest Hits" (cu formatia VH2), "Daca n-ai iubi" (cu formatia VH2), "Farame de tandrete", "2" (cu formatia VH2) si "25 de ani de nopti albastre - Best of Gabriel Cotabita".
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005321 (s)