News Flash:

SOC! Florin Salam, batut de interlopi?

15 Septembrie 2017
2082 Vizualizari | 0 Comentarii
florin salam canta
Florin Salam pare sa fie urmarit numai de ghinioane. Ultima isprava a manelistului a lasat urme destul de grave pe chipul acestuia.


In urma cu aproximativ doua saptamani, celebrul cantaret de manele a fost protagonistul unui episod extrem de violent. Conform unor surse apropiate acestuia, Florin Salam a fost „altoit”, cum se spune pe romaneste, de mai multi interlopi. Se pare ca, dupa ce a consumat mai multe pahare cu licore bahica Florin Salam s-ar fi luat de sotia unuia dintre interlopi. De aici si pana la o bataie in toata regula, nu a mai fost decat un pas. Vizibil iritat de comportamentul manelistului, barbatul respectiv i-ar fi aplicat o corectie fizica lui Florin Salam fara sa stea prea mult pe ganduri. Semnele agresiunii fizice la care a fost supus sunt  vizibile si acum, la mai bine de doua saptamani de la incident.


Mai mult decat atat, in „targ” se zvoneste ca dupa ce si-a „luat-o pe coja” manelistul a apelat la unul dintre cei mai temuti capi ai lumii interlope din Capitala pentru a se razbuna.



S-au batut pentru Salam


In oras se vorbeste ca Florin Salam a fost motiv de scandal intre clanurile de interlopi. Cei mai temuti barbati din Bucuresti ar fi dus o lupta, pentru a castiga increderea manelistului. Pana la urma, Mircea Nebunu’ a avut castig de cauza! Temutul interlop i-ar fi promis cantaretului, pe langa comisioane grase, protectie totala. 

Galerie Foto

salam
florin salam isprava violent interlopi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 32 queries | Mysql time :0.010675 (s)