News Flash:

SOC! Dragos Bucur sufera de o boala cumplita

30 Noiembrie 2016
1552 Vizualizari | 0 Comentarii
dragos bucur
Dana Nalbaru a povestit pe blog detalii despre boala sotului ei, Dragos Bucur, si a scris chiar despre un episod care a speriat-o foarte tare, atunci cand sotul ei nu o mai recunostea din pricina diabetului. «Pentru cei/cele care nu stiu trebuie sa spun, inca de la inceput, ca am acasa un diabetic. Asa l-am luat, asa m-am indragostit de el, asa m-a cucerit. Despre Dragos e vorba si o sa va spun cateva cuvinte despre viata mea alaturi de diabetul sau.

Stiti, noi doi (eu si diabetul lui Dragos) ne-am cam imprietenit. A fost dragoste la prima vedere pentru ca a venit la pachet cu proprietarul. Cand si-a scos prima oara pen-ul ca sa-si faca insulina (luase niste ciuperci la cuptor dar voia sa ma impresioneze) am facut ochii mari, ca cepele, si el a mustacit multumit… "Am cucerit-o" si-a zis in gand. Eu ma intrebam daca nu-l doare si chiar l-am intrebat iar el a mimat o grimasa in timp ce acul intra in burta. Actor. Dupa cinci zile acceptam cererea lui in casatorie si dupa sapte luni eram doamna Bucur. Ok, asa ma cheama in buletin: Alina Daniela Bucur», si-a inceput povestirea sotia lui Dragos Bucur.

Ea a scris si despre cel mai dificil moment pe care l-a trait din pricina diabetului lui Dragos Bucur, cel care a facut-o sa se sperie ingrozitor. «O singura data s-a enervat tare. Cand si-a uitat borseta cu teste si insulina la hotel, in Paris. Iar eu, o singura data m-am speriat ingrozitor. Intr-o noapte, cand a intrat in hipo si i-a luat cateva zeci de secunde bune ca sa ma recunoasca si sa-mi poata spune ceva. M-am panicat, desigur, i-am adus zahar si am asteptat sa isi revina. In rest, viata e ca la orice alta familie. Cu hidrati, dulciuri, munca, vacante, copii, prieteni si multe vise frumoase de implinit in viitor», a povestit pe blog Dana Nalbaru.

dana nalbaru boala dragos bucur diabetului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005076 (s)