News Flash:

SOC! Cruduta, Pamfile, Trasca si alte dive, aduse la DNA! Acestea sunt audiate intr-un dosar de prostitutie de lux

5 Februarie 2015
1627 Vizualizari | 0 Comentarii
Scandal urias, in acest moment, la sectia 19 de Politie din Capitala! 50 de dive, cunoscute in showbiz-ul romanesc, dau explicatii in fata anchetatorilor!

Nume sonore audiate, chiar in aceste clipe, la Sectia 19 de politie, in "Dosarul Prostitutiei de lux", asa cum a fost denumit de anchetatori. Printre ele, Daniela Crudu, Simona Trasca, Denisa Bita si Diana Guresoaie. Numele acestora se afla in dosarul sus-mentionat, o parte din cele 50 de domnisoare pomenite de anchetatori aparand in speta respectiva in calitate de martore, restul, insa, de inculpate.

Surpriza cea mai mare a oferit-o, insa, Daniela Crudu, care a fost adusa la audieri cu mandat, pentru ca, desi fusese chemata la sectia, aceasta nu s-a prezentat conform indicatiilor initiale ale oamenilor legii.

Surse din cadrul Politiei ne-au explicat ca in cadrul "Dosarului Prostitutiei de lux" apar si initialele B.N., apartinand unui cetatean din Brasov care este, se pare, capul retelei de proxeneti ce plasau dudui de lux clientilor interesati. Numele acestuia mai apare intr-un dosar de proxenetism din 2012, scrie WOWbiz.ro.

Chiar in urma cu cateva momente a fost adusa si Madalina Pamfile la Sectia 19 de Politie, pentru audieri, cu mandat, exact cum s-a intamplat si cu Daniela Crudu. Motivatia aducerii cu mandat: nu s-a prezentatat la ora ceruta de politisti.

scandal urias showbiz-ul romanesc daniela crudu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1277 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005162 (s)