News Flash:

SOC! Chris Brown a fost ARESTAT!

31 August 2016
1132 Vizualizari | 0 Comentarii
Chris Brown
Cantaretul american Chris Brown, cunoscut pentru numeroasele sale necazuri cu justitia, a fost arestat ieri, 30 august 2016, fiind suspectat ca a amenintat o femeie cu o arma de foc.

El a fost dus la divizia omucideri si furturi a politiei din Los Angelesin cursul dupa-amiezii, au anuntat un purtator de cuvant al fortelor de ordine si avocatul artistului, Mark Geragos (care i-a aparat pe Winona Ryder si Michael Jackson), relateaza miercuri de AFP.

Chris Brown a fost arestat pentru suspiciunea de agresiune cu o arma. Politia i-a perchezitionat locuinta din Tarzana (aproape de Los Angeles), ca urmare a unui apel de urgenta primit in cursul noptii de luni spre marti. Potrivit mai multor mass-media americane, femeia care a sunat ar fi declarat ca Brown ar fi indreptat spre ea o arma de foc.

In cursul diminetii, dupa ce a refuzat initial accesul politistilor in locuinta sa fara mandat de perchezitie, Chris Brown a postat pe Instagram un videoclip in care facea o paralela intre el si miscarea Black Lives Matter, care denunta violentele politienesti impotriva cetatenilor de culoare. "Trebuie sa incetati jocul asta care face din mine Raul, ca si cum as fi nebun. Nu este cazul", spune el in videoclip, vizibil furios. "Cand veti avea mandatul de perchezitie , veti veni la mine si nu veti gasi nimic, banda de prosti. Voi, politistii, sunteti cea mai rea banda din lume", adauga el.

Potrivit site-ului TMZ, Brown ar fi aruncat pe fereastra o geanta cu un pistol si droguri.

Baylee Curran, desemnata Miss California regionala in acest an la un concurs de frumusete, a declarat ca ea este autoarea apelului de urgenta si a oferit tot pe retelele de socializare propria sa versiune a faptelor. "Chiar credeti ca am vrut sa patesc asa ceva si ca este greseala mea?", se intreaba ea intr-un videoclip filmat, se pare, intr-o masina in mers. "Daca cineva v-ar fi pus un pistol la tampla, ce-ati fi facut? Ati fi chemat politia", adauga ea. Ea a mai spus pe TMZ ca ea si o prietena se aflau intr-un jacuzzi acasa la Brown si ca solistul s-ar fi enervat cand ea a admirat o bijuterie a unui invitat.

chris brown los angeles mark geragos afp baylee curran
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005562 (s)