News Flash:

SOC! Avocatul lui Dan Sova a fost impuscat!

4 Decembrie 2016
1656 Vizualizari | 0 Comentarii
dan sova
Avocatul lui fostului ministru al transporturilor Dan Sova si al afaceristului Ovidiu Tender a fost impuscat sambata, in timpul unei partide de vanatoare. Starea acestuia este stabila.

Purtatorul de cuvant al IPJ Olt, comisarul sef Claudia Radu, a declarat pentru Mediafax ca barbatul se afla la o partida de vanatoare organizata, pe un fond de pe raza comunei Osica de Sus, judetul Olt. Unuia dintre vanatorii prezenti i s-ar fi descarcat, accidental, arma, fiind impuscat in umar un barbat in varsta de 56 de ani. Victima este avocatul Veronel Radulescu, cunoscut pentru ca i-a reprezentat in instanta, in cauze de coruptie, pe Dan Sova, Paul Lambrino sau Ovidiu Tender. Politistii au deschis un dosar penal, in acest caz.

„Este vorba despre descarcare accidentala a armei, in urma careia un barbat, in varsta de 56 de ani, cu domiciliul in judetul Valcea, a fost impuscat in umarul drept. La fata locului s-au deplasat colegii de la Biroul de Arme, Explozivi si substante periculoase pentru a stabili cu exactitate cum s-au petrecut lucrurile”, a declarat comisarul sef Claudia Radu.

avocatul dan sova ovidiu tender impuscat ipj olt claudia radu coruptie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1334 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005991 (s)