News Flash:

SNSPA se distanteaza de batausul Mirel Palada: Nu este cadru didactic titular si nici profesor asociat

15 Septembrie 2017
884 Vizualizari | 0 Comentarii
palada
Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative transmite ca Mirel Palada, fost purtator de cuvant al Guvernului, nu este, in prezent, cadrul didactic titular si nici profesor asociat al unitatii de invatamant. Precizarile vin dupa ce Palada l-a lovit pe Mihai Gotiu in studioul unei televiziuni.
"In acest moment, domnul Mirel Palada nu este cadru didactic titular si nici profesor asociat al SNSPA. Regretam faptul ca imaginea SNSPA este folosita in interese exterioare mediului universitar. De asemenea, facem apel la responsabilitate, decenta si toleranta din partea oricarui actor public. SNSPA sustine dezbaterile publice, bazate pe rationamente valide, respect, iar neintelegerile trebuie clarificate, cu buna credinta. Totodata, SNSPA dezaproba ferm orice act/element de agresivitate, verbala sau fizica", transmite SNSPA, printr-un comunicat de presa.
Precizarile vin dupa ce Senatorul USR Mihai Gotiu a fost lovit, miercuri seara, in studioul unei televiziuni, de sociologul Mirel Palada.
Senatorul USR Mihai Gotiu a mers, joi dupa-amiaza, la sectia 1 de politie din Bucuresti sa depuna plangere penala pentru ultraj impotriva sociologului Mirel Palada, in urma incidentului care a avut loc miercuri intr-un studio de televiziune.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005487 (s)