News Flash:

Slabeste cu o CANA DE CEAI! Vezi mai jos cum se prepara BAUTURA cu care vei SLABI 7 kilograme intr-o saptamana

5 Iunie 2017
4748 Vizualizari | 0 Comentarii
abdomen plat

Stii ca, intr-o dieta, este esentiala hidratarea. Pe langa apa, este bine sa consumi si un ceai care sa accelereze arderea caloriilor. Vezi care sunt cele mai bune plante pentru slabit!

Alege dintre aceste sortimente de ceai, bea-l pe cel pe care il preferi sau combina-le si descopera cum te ajuta sa topesti kilogramele in plus. Ai grija, efectul unui astfel de ceai este complet doar alaturi de un stil de viata sanatos si echilibrat!

Ceaiul de rooibos, numit si tufis rosu african, are un gust dulceag si o calitate fantastica de a arde caloriile. Acest ceai are un continut mare de vitamine si minerale care reduc pofta de mancare si de antioxidanti, care mentin pielea sanatoasa.
Poti sa iti faci singura un ceai de slabit excelent: combina urzica uscata cu fenicul, ghimbir si anason si prepara o infuzie delicioasa care e o adevarata arma pentru kilogramele in plus. Urzica are un continut mare de antioxidanti si minerale, care ii ofera un efect detoxifiant excelent. Feniculul ajuta la problemele de digestie si inlatura senzatia de foame. Ghimbirul imbunatateste circulatia si iti reda energia, iar anasonul are un gust placut si o aroma revigoranta.

Bea ceai de menta, chiar daca suna banal. Aceste este este excelent pentru inhibarea apetitului. Are un gust excelent si este foarte bun pentru stomac, plus ca te ajuta sa slabesti. Poti sa adaugi si cateva picaturi de ulei de menta pe perna, pentru a inlatura definitiv senzatia de foame.

Ceaiul de soc are rol laxativ si diuretic, ce te ajuta sa slabesti si sa elimini toxinele. Este placut la gust si se combina excelent cu zeama de lamaie, de asemenea benefica pentru slabit.
Ceaiul de coada calului pe care il gasesti la bunica este aliatul tau de nadejde cand vrei sa slabesti. Are efect antibacterian si ajuta la curatarea sangelui.
Ceaiul de papadie este, de asemenea, diuretic si te ajuta sa elimini grasimile din corp.

Foarte bun este si ceaiul de anghinare, care ajuta la buna functionare a ficatului si la detoxifierea organismului.


dieta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006357 (s)