News Flash:

Situatie incredibila la Timisoara! A fost amendat pentru ca a protestat impotriva hotilor de buzunare

14 Aprilie 2016
1118 Vizualizari | 0 Comentarii
cristi brancovan
Situatie incredibila la Timisoara! Un timisorean a protestat impotriva hotilor de buzunare din mijloacele de transport in comun si... a fost amendat. 
Timisoreanul a mers, marti, in fata sediului IPJ Timis. A luat cu el si portavocea si a inceput sa ii avertizeze pe timisoreni sa aiba grija la hotii din buzunare care ii terorizeaza pe cei care calatoresc cu mijloacele de transport in comun din oras. Protestul s-a desfasurat in fata inspectoratului, chiar in fata birourilor in care isi desfasoara activitatea conducerea IPJ. Intamplator sau nu, la scurt timp dupa ce timisoreanul a inceput sa vorbeasca, un echipaj al Sectiei 1 Politie si-a facut aparitia in zona. Oamenii legii l-au urcat pe Brancovan in masina, l-au dus la sectie si l-au amendat cu 200 de lei pentru tulburarea ordinii si linistii publice. Mai mult, Cristi Brancovan, spun cei de la IPJ Timis, a fost sfatuit sa obtina autorizatie pe viitor, in cazul in care va mai dori sa protesteze, scrie tion.ro.
Cristi Brancovan a demascat prin postarile sale pe Facebook furturile din tramvaie si a dus o adevarata campanie impotriva hotilor. La sfarsitul saptamanii trecute, el a organizat o actiune publica in Piata 700 pentru a avertiza lumea ca mijloacele de transport in comun sunt nesigure. Ulterior, un prieten a surprins intr-o filmare, zilele trecute, intr-o statie de tramvai, un grup foarte cunoscut de hoti, pe care i-a inregistrat chiar cand isi imparteau prada. Acesta i-a transmis filmarea lui Brancovan, care a postat-o pe pagina sa de Facebook si a adunat sute de comentarii ale oamenilor care au fost furati de acesti hoti.

timisoreanul cristi brancovan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006055 (s)