News Flash:

Sindicatele din Invatamant: Elevii care nu opteaza pentru ora de religie pot ramane nesupravegheati, iar profesorii fara post

27 Februarie 2015
933 Vizualizari | 1 Comentarii
Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI) spune ca elevii care nu vor opta pentru frecventarea orei de religie pot ramane nesupravegheati, iar unii profesori de religie si-ar pierde astfel locul de munca la jumatatea anului scolar.
"Modificarile care au loc in timpul anului scolar dau peste cap sistemul de invatamant. Nu intamplator a fost introdus in Legea Educatiei Nationale un articol conform caruia orice modificare intra in vigoare la inceputul anului scolar", spune presedintele FSLI Simion Hancescu, intr-un comunicat, referindu-se la faptul ca decizia Curtii Constitutionale privind ora de religie devine executorie pe 9 martie.
Conducerea FSLI este de parere ca parlamentarii din cele doua comisii de invatamant, din Senat si Camera Deputatilor, impreuna cu reprezentantii Ministerului Educatiei, trebuie sa gaseasca o solutie aplicabila pana la finalul acestui an scolar si una care sa reglementeze statutul orei de religie incepand cu anul scolar 2015 - 2016.
Totodata, legiuitorul ar trebui sa reglementeze ce se intampla cu elevii care nu opteaza pentru ora de religie, in timp ce colegii lor participa la acest curs, mai spune Hancescu, citat in comunicat.

simion hancescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

CRISTI  | #367
Cea mai accesibila oferta de lucru! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email crisburlacu@hotmail.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1328 (s) | 34 queries | Mysql time :0.044870 (s)