News Flash:

Simona Trasca, adevarul despre burtica Andreei Tonciu! A spus totul despre sarcina si despre relatia brunetei cu sotul

3 Iunie 2017
2362 Vizualizari | 0 Comentarii
andreea tonciu si trasca
Andreea Tonciu a ridicat mari semne de intrebare, joi seara, la petrecerea fiicei sale cand s-a afisat cu burtica. CANCAN, a aflat totul despre controversata imagine, dar si despre relatia brunetei cu sotul ei, cu care se spunea ca nu e tocmai in relatii bune.

Andreea Tonciu si sotul ei, Daniel, au organizat, joi seara, petrecerea de rupere de turta a fiicei lor, Rebecca.


Bruneta a atras privirile tuturor la petrecere, unde a imbracat doua rochii extrem de mulate, care au lasat la vedere o burtica suspecta”.


Simona Trasca, una dintre cele mai bune prietene ale Andreei, a declarat pentru CANCAN.ro,  ca bruneta a aratat super bine si ca nu crede ca aceasta ar putea fi insarcinata din nou, ci ca a fost vorba doar despre o postura nefericita in care a fost surprinsa.


Cat despre zvonurile ca intre Andreea Tonciu si sotul ei ar fi aparut tensiuni, Simona Trasca a spus ca cei doi se iubesc foarte tare si ca nu crede sa existe asa ceva.


”Ne-am distrat foarte tare la petrecerea fetitei Andreei. Am dansat pana dimineata, pana pe la 4. Andreea a aratat super bine. A avut doua rochii de printesa, mulate, care i-au pus in valoare silueta. Nu avea niciun pic de burta, chiar deloc. Nu stiu cum or fi prins-o in poze, dar eu am vazut-o si arata super. Ea si Dani se inteleg de minune, se iubesc mult si sunt extrem de frumosi impreuna, chiar sunt o familie frumoasa”, a declarat Simona Trasca pentru CANCAN.

andreea tonciu intrebare burtica daniel turta rebecca suspecta distrat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1244 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004795 (s)