News Flash:

Simona Trasca a facut atac de panica

5 Noiembrie 2017
2081 Vizualizari | 0 Comentarii
simona trasca 01

Simona Trasca, alias “Pamela de Romania”, a facut un atac de panica, zilele trecute, si a bagat in sperieti mai multa lume.

Simona Trasca s-a operat la fata, zilele trecute, ea nefiind multumita de aspectul ei fizic. Blondina s-a lasat pe mainile specialistului Calin Dobos ca sa-i faca chipul mult dorit. Mai exact, vedeta a vrut sa scape de riduri si de pielea lasate pe alocuri.

Operatia a decurs normal, iar Simona a plecat acasa bandajata, dar foarte multumita. Vedeta a respectat cu strictete indicatiile medicului, si totul parea ca decurge normal, insa la un moment dat a facut un atac de panica din senin si fara motiv, spune ea.

“Sunt foarte multumita de operatie, doar ca eu sunt mai nebuna, asa sunt de felul meu. Am stat o saptamana in casa, cu fata bandajata, ca sunt pansata si pe fata, si pe gat si dupa urechi am avut doua drene. Deodata m-a apucat nebunia, am facut atac de panica si am vrut sa ma arunc de la etaj, sa ma dau cu capul de pereti. L-am sunat si pe doctor, fara motiv, l-am speriat si pe el, mai ales ca era noaptea. El m-a linistit. El n-are nicio vina, eu sunt mai nebuna. Cred ca am sechele ceva, si nu suport nimic la gat, ca maica mea m-a nascut cu cordonul ombilicar in jurul gatului.

Nu stiu ce m-a apucat, n-am avut un motiv anume, dar am facut un atac de panica. Eu mai fac astfel de atacuri de panica. Acum sunt bine, mi-am scos drenele, abia astept sa-mi scot bandajele toate si sa ma admir in oglinda. Nu am emotii de rezultat pentru ca am mare incredere in medic, nu e prima oara cand ma las pe mana lui”, ne-a spus Simona Trasca.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006503 (s)