News Flash:

Simona Halep va prezenta trofeul de la Roland Garros la Arena Nationala

11 Iunie 2018
879 Vizualizari | 0 Comentarii
1

Primaria Capitalei a anuntat ca, luni seara, pe Arena Nationala, va fi organizata o ceremonie in care Simona Halep va prezenta trofeul pe care l-a castigat la Roland Garros. Sportiva va ajunge in Romania, luni dupa-amiaza, cand ca fi primita la Salonul Oficial al Aeroportului Otopeni.
"Primaria Capitalei, prin Compania Sport pentru toti, in parteneriat cu Federatia Romana de Tenis, organizeaza maine (luni -n.r.), 11 iunie 2018, ora 20.00, la Arena Nationala, in fata zonei VIP- intrarea oficiala, o ceremonie in cadrul careia Simona Halep, cetatean de onoare al Capitalei, va prezenta romanilor trofeul Roland Garros! Toti cei care vor sa o vada pe marea noastra campioana sunt asteptati la Arena Nationala!", reiese dintr-o informare a Primariei Capitalei.

Potrivit sursei citate, accesul va fi permis prin strazile Maior Coravu, Pierre de Coubertin si Basarabiei, intrarea fiind libera.

Simona Halep va ajunge pe Aeroportul International Henri Coanda, luni, la ora 16.15, unde va fi primita, la Salonul Oficial, de catre ministrul Tineretului si Sportului, Ioana Bran, dar si de presedintele FRT, George Cosac.
Liderul WTA, Simona Halep, a castigat primul sau turneu de Mare Slem din cariera, sambata, dupa ce a invins-o in trei seturi, 3-6, 6-4, 6-1 pe americanca Sloane Stephens, in finala turneului de la Roland Garros.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005113 (s)