News Flash:

Simona Halep, tur de forta la Rogers Cup. Doua victorii intr-o jumatate de zi. Una chinuita cu Pavliucenkova, o a doua categorica cu Venus Williams

10 August 2018
942 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep china

Simona Halep (1 WTA) a reusit asta-noapte o adevarata demonstratie de forta, la Rogers Cup, de la Montreal (Canada), turneu al carui program a fost dat peste cap din cauza ploilor din ultimele zile.
Dupa ce o invinsese ieri, in trei seturi, pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova, la doar cateva ore distanta, eleva lui Darren Cahill a intrat din nou in arena.

De aceasta data, in fata fostului lider mondial, a fost americanca Venus Williams, 38 de ani, actual loc 14 WTA. Halep s-a calificat lejer in sferturile de finala, dupa un sec 6-2, 6-2, in 72 de minute. Partida a fost intrerupta de ploaie, cand tabela afisa, in primul act, 2-1 pentru Halep, dar a fost reluata dupa mai putin de 15 minute.

In gameul 4, Venus a facut o miscare gresita, si-a agravat accidentarea la picior, iar leziunea a impiedicat-o sa se mai exprime la nivelul obisnuit, pana la final.


Halep a reusit pana la final 15 lovituri castigatoare (Venus 13), a comis 5 erori nefortate (Venus 3) si a concretizat 5 mingi de break din cele 9 de care a beneficiat (Venus - 1/1). Procentajul primului serviciu pentru Halep s-a ridicat la 67%, in timp ce in dreptul jucatoarei de 38 de ani "reperul" a fost 58% la acest capitol.

In optimi, Williams trecuse de Sorana Cirstea.

"Voi dormi, voi dormi si iar voi dormi dupa acest meci. Va multumesc ca veniti mereu sa ma sustineti", si-a inceput Simona, discursul, imediat dupa meci. Apoi a rezumat: "Mi-am pastrat concentrarea pentru fiecare schimb de mingi. A fost o zi dificila si pentru mine, si pentru Venus".

Pentru accederea in sferturi, Simona primeste 190 de puncte WTA si 60.000 de dolari. In sferturi, constanteanca in varsta de 26 de ani o va intalni, sambata, in jurul orei 1:30, pe frantuzoaica situata pe 6 WTA, Caroline Garcia.


simona halep rogers cup montreal anastasia pavliucenkova halep
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1230 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007248 (s)