News Flash:

Simona Halep si Irina Begu, in turul 2 la Roland Garros

24 Mai 2016
1229 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep paris
Irina Begu a debutat cu o victorie la editia 2016 a turneului de la Roland Garros.

In primul tur, romanca a trecut in trei seturi de americanca Bethanie Mattek-Sands, scor 5-7, 6-1, 6-3, dupa o revenire de exceptie.

Partida dintre cele doua a inceput intr-o nota de echilibru, chiar daca romanca a avut minge de break inca de la inceput.

Mattek-Sands a adoptat o tactica ceva mai diferita, folosind mult slice-ul, ceea ce a pus-o in dificultate pe Irina. Aceasta a avut totusi sansa de a inchide setul, insa a ratat din nou, iar americanca a profitat din plin.

Irina si-a "citit" excelent adversara si din setul al doilea si-a schimbat stilul, ceea ce s-a vazut si pe tabela.

Profitand si de unele probleme medicale acuzate de adversara, Irina a defilat practic spre victorie.

In turul al doilea de la Openul Frantei, Begu va da peste o alta jucatoare din Statele Unite, este vorba despre Coco Vandeweghe.

Simona Halep, clasata pe locul sase in ierarhia WTA, a castigat, luni, scor 6-2, 6-0, meciul jucat cu Nao Hibino (Japonia, 70 WTA), in primul tur al turneului de la Roland Garros (Franta), dotat cu premii totale in valoare de 32.017.500 de dolari.
Partida dintre cele doua jucatoare a durat doar 45 de minute. Primul set a fost echilibrat pana la scorul de 1-1, cand ambele jucatoare au reusit sa castige pe propriul serviciu. Imediat, Halep a reusit doua break-uri, distantandu-se la 4-1. Game-ul urmator, Nao Hibino a reusit, la randul sau, sa castige contra serviciului. Imediat, constanteanca a reusit un re-break si, in final, si-a adjudecat primul set, scor 6-2.
In actul secund, jucatoarea din Japonia nu i-a mai putut face fata Simonei, care si-a adjudecat setul doi cu scorul de 6-0. In primul set, Halep a avut un procentaj de 64% puncte castigate cu primul serviciu, a castigat trei din patru mingi de break, a oferit cinci lovituri direct castigatoare si a facut opt greseli nefortate.
Imediat dupa meci, Halep a vorbit pentru Eurosport: "Am incredere in fortele proprii dupa turneul castigat la Madrid, iar acum imi fac jocul meu, nu ma uit la ce joaca adversara. A fost putin greu ca meciul s-a amanat din cauza ploii si a trebuit sa astept, insa nu ma plang pentru ca si pentru Hibino a fost la fel. Ma bucur ca am reusit sa intru in minge pe primul serviciu al adversarei si consider ca acesta este un pas inainte".
Hibino prefera suprafetele rapide si a disputat doar al 14-lea meci pe zgura in cariera.
Pentru accederea in faza urmatoare a competitiei din Paris, Simona Halep si-a asigurat 70 de puncte WTA si un cec in valoare de 60.000 de euro.
In turul urmator, Simona Halep o va intalni pe invingatoarea partidei dintre Zarina Diyas (Kazahstan, 90 WTA) si Carina Witthoeft (Germania, 100 WTA). Partida dintre cele doua combatante va incepe luni, in jurul orei 19:15, ora Romaniei.
Simona nu se afla pe aceeasi jumatate de tablou cu americanca Serena Williams (numarul 1 mondial), dar se afla pe aceeasi parte cu Irina Begu, cu care se poate infrunta in semifinale. Totodata, prima adversara cu adevarat dificila pentru Halep urmeaza sa apara, teoretic, abia in sferturi.
Anul trecut, Simona Halep a fost eliminata in turul 2 la Paris. In 2014, constanteanca a ajuns pana in finala, unde a fost invinsa de rusoaica Maria Sarapova. 

bethanie mattek sands break irina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1284 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007069 (s)