News Flash:

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la Wimbledon

28 Iunie 2016
1010 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep iarba
Jucatorea romana de tenis Simona Halep, ocupanta locului cinci in clasamentul WTA, a castigat, luni, scor 6-4, 6-1, meciul disputat impotriva jucatoarei Anna Schmiedlova din Slovacia, in primul tur al turneului de la Wimbledon, dotat cu premii totale in valoare de 19,174,575 de dolari.
Simona Halep va juca cu Francesca Schiavonne din Italia, clasata pe locul 111 in ierarhia mondiala, in turul doi al turneului de Mare Slem de la Wimbledon.
Partida dintre cele doua sportive a durat o ora si sapte minute.
Primul set a debutat cu Simona Halep mai concentrata si mai exacta in lovituri, iar jucatoarea din Constanta a condus, la un moment dat, cu 4-1, dupa ce a reusit doua break-uri, dintre care unul in game-ul de debut al setului. Apoi, Schmiedlova a profitat de o relaxare a Simonei si a reusit sa egaleze situatia. In final, dupa un break in penultimul game al primului set, Halep a servit pentru castigarea actului, scor 6-4.
In setul secund echilibrul s-a rupt total. Halep a reusit din nou sa castige pe seriviciul adversarei in debut, iar Anna Schmiedlova a mai castigat doar un singur game pe toata durata setului. Dupa alte doua break-uri ale Simonei, jucatoarea de pe locul 5 WTA si-a adjudecat setul, scor 6-1.
In turul urmator, Simona Halep o va intalni pe castigatoarea partidei dintre Anastasija Sevastova (Letonia, 66 WTA) si Francesca Schiavone (Italia, 111 WTA).
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1116 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004977 (s)