News Flash:

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Miami dupa ce a anulat o minge de meci in setul secund

28 Martie 2017
1132 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep austr
Simona Halep (5 WTA) s-a calificat, marti dimineata, in sferturile de finala ale turneului de la Miami dupa o revenire fabuloasa in fata australiencei Samantha Stosur. Condusa cu 6-4, 5-2, romanca a salvat o minge de meci, a castigat setul al doilea cu 7-5, iar in setul decisiv nu i-a mai dat nicio sansa adversarei, castigand, scor 4-6, 7-5, 6-2, dupa doua ore si 10 minute.
Halep si-a egalat, astfel, performanta din 2016 de la Miami si va juca pentru un loc in semifinale cu britanica Johanna Konta, numarul 11 WTA.
Simona Halep a dat, marti dimineata, unul dintre cele mai importante teste ale acestui sezon invingand-o pe Samantha Stosur, punand in scena una dintre cele mai importante reveniri ale carierei.
Simona a condus cu 4-2 in primul set, dar a pierdut urmatoarele patru game-uri, iar adversara sa si-a trecut in cont prima mansa. Mai mult, Stosur a ramas vioara intai pe cimentul din Florida, in ciuda interventiilor lui Darren Cahill, si a condus meciul pana la la 5-2 in setul doi, cand Halep s-a trezit nevoita sa serveasca pentru a ramane in partida. Un scor care acum cateva saptamani parea imposibil de intors, a devenit posibil. Simona a facut pasul in teren si a inceput sa domine schimburile de mingi, lasand-o pe australianca fara replica.
Momentul decisiv s-a produs la 3-5, cand romanca a pus presiune, a reusit break-ul si a reintrat in meci. Halep a eliminat toata frustrarea adunata in primele 20 de game-uri, a regasit jocul ei cel mai bun, a mai reusit un break, iar finalul setului doi a venit logic, pe fondul unui tenis superb aratat de Simona.
In decisiv, contra unui adversar debusolat, Simona nu a mai clipit. A continuat seria castigatoare, s-a desprins rapid la 2-0, iar pana la final a mai cedat doar doua game-uri, aratand lumii tenisului ca a regasit atitudinea care a dus-o aproape de varful ierarhiei mondiale.
In sferturi, Simona, care si-a egalat performanta din 2016 de la Miami, va da peste britanica Johanna Konta, a 11-a jucatoare a lumii si a zecea favorita a turneului, intr-un meci in care nu va mai avea voie sa faca greselile din primele doua seturi ale partidei cu Stosur.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1280 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010750 (s)