News Flash:

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Montreal dupa 6-2, 6-3 cu Daria Gavrilova

27 Iulie 2016
962 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep australia
Simona Halep, locul 5 WTA s-a calificat miercuri dimineata in optimile turneului Premier 5 de la Montreal (Canada), trecand usor de Daria Gavrilova din Australia, locul 45 WTA, scor 6-2, 6-3.
Simona Halep incepe cu succes cursa de aparare a finalei din 2015, calificandu-se in optimi dupa o ora si 18 minute in care a evoluat la un nivel maxim de concentrare. Simona nu a aratat niciun semn de slabiciune intr-un meci care se anunta ceva mai dificil, astfel ca Sara Errani sau Karolina Pliskova, posibilele adversare ale romancei din optimi, au motive de ingrijorare.
Meciurile pe care Halep le disputase in compania Gavrilovei in circuit aveau o istorie complicata: 3-6, 6-4, 3-6 la Roma 2016 si 2-6, 6-1, 6-2 la Indian Wells 2015. Dar Simona a demonstrat inca o data ca a invatat cum sa simplifice lucrurile in fata unei jucatoare care i-a creat probleme in trecut. In acelasi timp, Simona si-a mentinut prospetimea desi a schimbat trei suprafete intr-o luna (iarba, zgura si hard), incepand in forta duelul cu Gavrilova, disputat pe centralul turneului dotat cu 2,4 milioane de dolari.
Halep, sustinuta din tribune de Lucian Bute si-a ametit adversara printr-un joc rapid, defiland intr-un prim set pe care l-a castigat la 2. Halep a dominat si in mansa secunda, aflandu-se la conducerea scorului in permanenta. O singura data si-a cedat serviciul Simona, la 2-1 in setul secund, constanteanca facand totodata legea la retur, cu 5 break-uri. Consistenta Simonei Halep a fost remarcabila, scor 6-2, 6-3, iar romanca devine una dintre marile favorite la castigarea titlului, mai ales ca Serena Williams si Garbine Muguruza au parasit turneul accidentate.
Pentru un loc in sferturile de finala, jucatoarea antrenata de Darren Cahill se va duela cu castigatoarea meciului dintre Karolina Pliskova (Cehia, 17 WTA) si Sara Errani (Italia, 25 WTA).
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006103 (s)