News Flash:

Simona Halep revine la vechea meteahna: A abandonat la Brisbane

5 Ianuarie 2016
1457 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep austr

O veste neaşteaptă a venit în această dimineaţă din Australia. Simona Halep, numărul 2 mondial şi favorita numărul 1 a turneului de la Brisbane, s-a retras din competiţie. Anunţul a fost făcut pe site-ul WTA, sportiva noastra invocând motive medicale.

Simona Halep a fost nevoită să se retragă din turneu cu doar o zi înainte de a juca primul meci. Miercuri, Halep avea programată partida cu Viktoria Azarenka. Simona a invocat o leziune la piciorul stâng.

"Am avut probleme cu tendonul lui Ahile încă din August, dar părea că mi-a trecut. Acum însă problemele au revenit şi în ultimele săptămâni am simţit din nou durerea. Am crezut că voi fi pregătită să joc aici, să-mi încep anul la Brisbane, dar nu cred că pot duce un meci întreg. Consider că e mai important să-mi revin complet, astfel că voi lua o scurtă pauză", a declarat Halep reporterilor australieni.

Sportiva din Constanţa are programat turneul de la Sydney, săptămâna următoare, şi speră să se poată prezenta: "Planul meu este să joc la Sydney. De fapt, chiar mâine voi pleca acolo. Accidentarea nu este una periculoasă, am făcut o radiografie şi nu e nimic serios. Dar există totuşi o inflamaţie a acelei zone, am nevoie de doar câteva zile de pauză", a mai adăugat Simona.

Simona Halep nu a fost prima care s-a retras din turneul de la Brisbane. Cu doar câteva ore înainte de anunţul Simonei, Maria Sharapova a informat că nici ea nu va participa. Rusoaica era deţinătoarea trofeului la Brisbane şi era aşteptată să-şi apere poziţia în acest an.

Sharapova şi Halep vor fi înlocuite de Margarita Gasparyan, respectiv Ysaline Bonaventure, informează site-ul WTA.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1341 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005010 (s)