News Flash:

Simona Halep povesteste experienta neplacuta avuta intr-un avion privat de mici dimensiuni

15 August 2017
1163 Vizualizari | 0 Comentarii
avion 1
Simona Halep le-a povestit jurnalistilor americani experienta neplacuta si senzatia de claustrofobie avute in timpul zborului cu un avion privat de mici dimensiuni, de la Toronto catre Cincinnati. Ea a renuntat la calatoria cu avionul dupa o escala la Buffalo. Cei 700 de kilometri ramasi i-a parcurs in sase ore cu masina, impreuna cu Darren Cahill, patru ore conducand antrenorul. "Bietul Darren", a spus amuzata Halep.
"Darren mi-a spus ca este complicat sa luam un zbor normal. Asa ca m-a intrebat daca nu as vrea sa luam un avion privat. Pentru prima data in viata mea am spus <ok, hai sa-l luam>. El a aranjat totul. Am ajuns cu cinci minute inainte si totul a fost ok. Insa cand am vazut avionul, am fost speriata, ca sa fiu sincera. El mi-a spus sa fiu linistita, o sa fie in regula. A trebuit sa oprim la Buffalo, penru formalitatile vamale. Am spus ca e suficent un zbor de 30 de minute (n.r. - rade). Nu mai merg cu avionul ala. Asa ca am lua o masina si am venit cu ea. Avionul era prea mic, aveam o senzatie de claustrofobie. Simteam ca nu am aer, era frig. Fizioterapeutul si antrenorul de fitness au venit cu avionul acela si eu am venit cu Darren. Bietul Darren. Imi pare rau pentru el (n.r. - rade). A fost relaxant, dupa acel avion. Eu am condus doua ore, el patru. Peisajul de pe drum a fost frumos. Si drumul a fost linistit. Avionul se misca prea mult. A fost mai bine pe pamant (n.r. - rade)", a declarat Halep, potrivi site-ului WTA.
Dupa ce a pierdut in semifinale la Toronto, Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, va evolua in mansa a doua a turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati cu americanca Taylor Townsend, locul 134 WTA.
Halep, acceptata direct in turul al doilea, nu s-a mai intalnit cu Townsend pana acum.
Jucatoarea romana a ajuns anul trecut in faza semifinalelor la Cincinnati, cand a pierdut, cu 3-6, 4-6, in fata germanei Angelique Kerber. In 2015, Halep a evoluat in finala, fiind invinsa de Serena Williams, cu scorul de 6-3, 7-6 (5).

simona halep avionul buffalo darren cahill
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1293 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005951 (s)