News Flash:

Simona Halep: Obiectivul meu nu este sa ajung numarul 1 mondial azi, maine sau poimaine, ci sa castig turnee

9 Noiembrie 2014
1127 Vizualizari | 0 Comentarii
Jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul 3 WTA, a declarat ca scopul sau nu este sa ajunga numarul 1 mondial "azi, maine sau poimaine", ci sa castige turnee, precizand ca in 2015 are ca obiectiv calificarea la Turneul Campioanelor de la Singapore.
"O sa fie un an foarte greu, am multe puncte de aparat, incerc sa iau totul de la capat, incerc sa-mi pun un obiectiv sa joc pentru ceva, motivatia ramane foarte sus. Trebuie sa-mi pun un obiectiv si am decis sa fie tot participarea la turneul de la Singapore. Lupta incepe de la inceputul anului pana in octombrie. A fost prima mea participare, mi-am dorit foarte mult sa castig cateva meciuri acolo. Am dat totul, m-am bucurat de fiecare meci si am ajuns in finala. Obiectivul meu nu este sa ajung numarul 1 mondial azi, maine, poimaine, ci sa castig turnee, visul meu este sa castig un Grand Slam, nu se stie daca se va intampla. Depinde de multe lucruri, de norocul la tragerea la sorti, trebuie sa fii pozitiv doua saptamani, sunt foarte multe chestii, este multa munca la un Grand Slam", a declarat Halep la emisiunea "Dupa 20 de ani" de la Pro TV.
Simona Halep a afirmat ca si-a dorit foarte mult sa castige un meci contra surorilor Venus si Serena Williams, ea reusind acest lucru la Singapore cand a invins numarul 1 mondial in grupe:
"Si pentru mine a fost un meci faimos, asteptam cu nerabdare sa castig contra lor. Imi doream sa bat una dintre surori. Am jucat relaxata si am intrat cu incredere ca pot sa castig. Am fost relaxata nu am avut emotii, ea e numarul 1 mondial, mereu m-a batut. Am intrat, am mers ghem cu ghem, ea nu ma prea ma stia, cred ca asta a facut diferenta. Cred ca nu a fost ziua ei cea mai buna. A fost o bucurie foarte mare, o realizare, mi-am dorit foarte mult sa o inving. M-am consumat foarte mult emotional, am adormit greu seara. In al doilea meci a lovit foarte puternic, este o forta, este foarte puternica. Cand ea castiga Grand Slam, eu doar ma jucam cu racheta. Finala am pierdut-o inainte sa intru pe teren, eram foarte nervoasa, tremuram de emotii, mi-am facut niste ganduri care nu erau pozitive, dar am si obosit, in setul doi eram obosita. La final, eram fericita ca totul s-a incheiat cu bine, ca sunt cu un trofeu mai mic in mana". Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007416 (s)