News Flash:

Simona Halep le-a enervat pe Martina Navratilova si Chris Evert: "Nu mai pierde timpul"

2 Decembrie 2016
976 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep china
Martina Navratilova si-a pierdut rabdarea cu Simona Halep. Fosta mare jucatoare este o admiratoare declarata a romancei, insa acum a avut un mesaj transant pe care a dorit sa i-l transmita sportivei noastre.

"Simona, nu mai pierde timpul!", a fost mesajul Navratilovei catre Simona, americanca fiind deranjata de faptul ca nu observa mari progrese la sportiva noastra, din punct de vedere al mentalului.

"Lucreaza cu Darren Cahill, o minte sclipitoare a tenisului, dar nu profita de asta. Inca se duce o lupta interioara in ea si cade de multe ori. Este un lucru sa fii perfectionist. Si eu am fost perfectionista, dar niciodata asta nu statea in calea mea. Simona se supara atat de tare cand greseste o lovitura sau doua la inceputul meciului si apoi pierde.

Da, inca mai are timp, dar ii transmit sa nu mai piarda timpul. Partea mentala este ceva ce trebuie sa fii capabil sa controlezi. Sanatatea si rapiditatea sunt lucruri la care nu poti sa lucrezi prea mult, dar la partea mentala da", a spus Navratilova intr-un interviu pentru CNN.

Martina Navratilova a spus de mai multe ori ca Simona Halep este jucatoarea sa preferata din circuitul feminin. In ultimii doi ani, Navratilova a laudat-o cu fiecare ocazie si i-a prezis un viitor stralucitor, anunta Ziare.com. Martina Navratilova a castigat in cariera 18 trofee de Grand Slam numai in proba de simplu si este considerata una dintre cele mai bune jucatoare din istorie.

Chris Evert crede ca tot atitudinea mentala e de vina: "De ce nu ar putea si Simona sa devina pozitiva?". Chris Evert a ramas conectata la tenis in ultima vreme, a facut analize pertinente pentru Eurosport, astfel ca o cunoaste extrem de bine pe Simona Halep. La fel ca si Navratilova, Evert a triumfat de 18 ori in turneele de Grand Slam, iar opiniile celor doua despre Halep converg. Chris Evert face si o comparatie cu liderul mondial Angelique Kerber: "Am o singura critica la adresa ei - as vrea sa o 'scutur' putin pe Simona si sa-i spun: 'Fii pozitiva!'. Daca va amintiti, Kerber obisnuia sa isi piarda calmul la fel ca Halep, facea semne nervoase catre staff-ul ei, dar acum s-a schimbat. De ce nu ar putea si Simona sa devina pozitiva?" 

simona navratilovei darren cahill
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005656 (s)