News Flash:

Simona Halep joaca marti in turul doi la Wuhan

29 Septembrie 2015
1601 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep paris 1
Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul unu, va evolua, marti, in turul doi al turneului de la Wuhan (China), impotriva sportivei Anastasia Pavliucenkova (Rusia), pozitia 32 in ierarhia mondiala, informeaza site-ul oficial al competitiei. Halep a declarat ca ii este dificil sa-si pastreze concentrarea la turneele asiatice, programate in finalul seoznului, dar a precizat ca este sanatoasa si spera sa castige cateva meciuri la competitia la care este favorita principala.
"Pentru toate jucatoarele este dificil sa evolueze aici, dupa ce am avut atat de multe turnee de-a lungul anului. Unele dintre noi au avut rezultate bune si nu este usor sa ramai concentrata pentru aceste meciuri. Dar sunt turnee bune, mari si sunt bucuroasa ca pot juca la acestea. Sunt sanatoasa si pot juca la aceste turnee, care sunt foarte importante pentru noi. Sper sa am energie sa castig cateva meciuri", a spus Halep, intr-un interviu acordat site-ului oficial al WTA.
Romanca a afirmat, asa cum a mai facut-o in cursul acestui an, ca nu vine la Wuhan cu asteptari mari, dorind doar sa etaleze cel mai bun tenis al ei.
"Vin din SUA, unde am jucat bine si am avut rezultate bune. Nu m-am asteptat la acele rezultate, deoarece am avut un sezon slab inainte. Dar acum sunt cu adevarat multumita de jocul meu, sunt mai increzatoare si am venit aici doar ca sa ma bucur de turneu. Nu am asteptari de la acest turneu, vreau doar sa joc cel mai bun tenis al meu si sa ma bucur de tot ce este aici", a declarat jucatoarea care a implinit, duminica, 24 de ani.
Intrebata ce parere are despre noua arena centrala de la Wuhan, Halep a raspuns: "Eset uriasa, am avut ocazia sa ma antrenez acolo in urma cu cateva zile. Imi place arena, imi plac arenele mari si sunt obisnuita sa joc pe astfel de terenuri. Abia astept sa joc primul meci la acest turneu, poate am o sansa sa evoluez pe noua arena si sper sa castig".

anastasia pavliucenkova
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005937 (s)