News Flash:

Simona Halep, in optimile de finala ale turneului de la Roma, dupa 6-1, 6-0 cu Naomi Osaka

16 Mai 2018
953 Vizualizari | 0 Comentarii
halep bun

Simona Halep, locul I WTA, a invins-o, miercuri, cu scorul de 6-1, 6-0, pe japoneza Naomi Osaka, locul 21 WTA, calificandu-se in optimile de finala ale Internationalelor Italiei, turneu de categorie Premier 5.
Osaka a preferat in aceasta intalnire loviturile cu unghiuri cat mai deschise, lungi, aproape de marginile terenului si s-a bazat mai putin pe forta ce i-o confera cei 180 de centimetri inaltime. Jocul bazat pe miscare i-a convenit romancei, superioara la deplasarea pe teren. Halep s-a aparat bine, a servit la fel, a alergat dupa fiecare minge si a raspuns cu lovituri de rever eficient plasate, atat in diagonala, cat si in lungul liniei. Concentrata aproape tot meciul, Halep si-a surclasat adversara si si-a luat o frumoasa revansa in fata japonezei care o invinsese la Indian Wells, in semifinale, cu 6-3, 6-0.

Ghemul care a slabit increderea japonezei a fost al doilea al meciului, unul foarte lung. La 0-1, Halep a servit, a avut 40-0, dar fost nevoita sa salveze patru mingi break ale rivalei. A facut-o si din acel moment liderul WTA a ramas singura jucatoare pe teren. Au urmat 12 ghemuri castigate la rand de Halep, pentru un 6-1, 6-0 fara istoric, in 59 de minute.

In faza urmatoare, Halep, finalista la precedenta editie, va evolua cu invingatoarea dintre croata Dona Vekici, locul 52 WTA, si americanca Madison Keys, locul 14 WTA.

Calificarea in optimi este recompensata la Foro Italico cu un premiu de 28.910 euro si cu 105 puncte WTA.


simona halep naomi osaka
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005395 (s)