News Flash:

Simona Halep, in optimi la Birmingham

17 Iunie 2015
1281 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep paris
Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, marti, cu scorul de 6-4, 6-2, pe britanica Naomi Broady, locul 208 WTA, beneficiara a unui wild card, calificandu-se in optimile de finala ale turneului de categorie Premier de la Birmingham.
Halep s-a declarat multumita de evolutia ei in primul meci pe care l-a disputat pe iarba, in 2015, in conditiile in care spune ca a avut parte de o adversara dificila, britanica Naomi Broady, informeaza site-ul oficial al WTA.
"Am avut o adversara dificila astazi. Ea a jucat bine, iar primul ei serviciu a fost puternic, nu este usor sa returnezi. Primul set a fost greu, pot sa spun ca am avut un pic de noroc sa fac break-ul la finalul lui. In general, sunt multumita de ceea ce am facut si de faptul ca am castigat acest meci", a declarat jucatoarea romana.
A fost un inceput de sezon pe iarba trecut cu bine de jucatoarea romana, principala favorita la Birmingham. Inalta de 1,89 si cu un serviciu napraznic, Broady, o specialista pe iarba, a rezistat pana la 4-4 in primul set, cand Halep a fructificat prima minge de break din meci. Dupa ce a salvat o minge de rebreak, Halep a inchis setul cu 6-4, in 39 de minute.
Jucatoarea din Constanta si-a imbunatatit evolutia de la ghem la ghem, castigand sase la rand. Halep a avut o ezitare la 3-0, cand i-a permis adversarei sa obtina un rebreak, insa si-a revenit imediat si nu a mai cedat decat un ghem, punand capat meciului, cu scorul de 6-2 in al doilea set, dupa o ora si 11 minute.
Halep va juca in turul al treilea cu invingatoarea partidei dintre sportiva ceha Klara Koukalova, locul 92 WTA, jucatoare venita din calificari, si Caroline Garcia din Franta, locul 33 WTA si cap de serie numarul 16.
Calificarea in optimile de finala este recompensata cu un premiu de 8.670 de dolari si 55 de puncte WTA.
Simona Halep a fost direct acceptata in turul secund al turneului Premier de la Birmingham, in calitate de principala favorita a competitiei.

naomi broady birmingham halep simona halep
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005116 (s)