News Flash:

Simona Halep: "Imi doresc sa castig o medalie la Olimpiada si trofeul Fed Cup"

19 Iulie 2018
826 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep china 1

Simona Halep a devenit prima jucatoare din Romania care a ajuns pe locul 1 WTA si a doua, dupa Virginia Ruzici, care a cucerit un titlu de Grand Slam, la Roland Garros.
Decizia lui Halep de a nu fi prezenta la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, in 2016, a dat nastere la numeroase controverse, dar jucatoarea de 26 de ani e decisa sa se revanseze peste 2 ani, la Tokyo.

Mai mult decat atat, Simona isi doreste si trofeul Fed Cup, alaturi de echipa Romaniei, care a revenit in Grupa Mondiala, urmand sa-si afle adversara din primul tur al editiei 2019 pe 24 iulie.

"Imi doresc sa castig o medalie la Olimpiada si trofeul Fed Cup. Nu e usor la Fed Cup. Noi, jucatoarele de la echipa, trebuie sa fim unite, sa ne transmitem energie pozitiva. E greu sa te adaptezi pentru ca joci foarte putin. La Fed Cup am jucat mereu bine cand am fost sanatoasa. Chiar sunt recunoscatoare competitiei, pentru ca m-a ajutat sa castig la Roland Garros", a declarat Simona Halep, intr-un interviu pentru Eurosport.


La intoarcerea in tara, dupa triumful istoric de la Roland Garros, Halep a vorbit despre dorinta sa de a cuceri o medalie la JO.

"Mereu mi-am dorit o medalie olimpica, insa data trecuta a fost un pic greu si cu toate problemele din acea zona am hotarat sa nu joc. Dar am jucat la Londra, in 2012, si a fost chiar ceva deosebit. Daca voi fi sanatoasa, daca o sa fiu aptaa de joc, ma duc cu cea mai mare placere, pentru ca este ceva total diferit sa joci la Olimpiada pentru tara ta. Ceva diferit chiar si de un Grand Slam. Asa ca o sa merg, daca o sa fiu sanatoasa", a explicat Halep.

In absenta Simonei Halep, Horia Tecau si Florin Mergea au adus prima medalie olimpica din istoria tenisului romanesc, in 2016. Cei doi au jucat finala de dublu la Rio, pierduta in fata spaniolilor Rafael Nadal si Marc Lopez, si au obtinut medaliile de argint.

La singura sa prezenta la Jocurile Olimpice, in 2012, Simona Halep a fost eliminata inca din primul tur, fiind invinsa in doua seturi de Iaroslava Shvedova, din Kazahstan.


simona halep virginia ruzici halep
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005033 (s)