News Flash:

Simona Halep: "Fizic, ma simt destul de puternica sa o infrunt pe Serena Williams"

6 Septembrie 2016
1052 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep cincinnati
Simona Halep a trecut in optimile de finala de la US Open de Carla Suarez Navarro si a declarat ca este pregatita din punct de vedere mental pentru confruntarea cu Serena Williams, din sferturile de finala ale ultimului turneu de Grand Slam al anului.
Simona Halep cauta a doua victorie impotriva liderei mondiale, Serena Williams. Dupa victoria cu Carla Suarez Navarro, scor 6-2, 7-5, in optimile de finala de la US Open, sportiva originara din Constanta este increzatoare inaintea duelului cu Williams.
"Provocarea mentala nu cred ca trebuie sa fie intr-atat de importanta, pentru ca este cea mai buna jucatoare din lume. Nu trebuie sa-mi fie teama sau sa am emotii, deoarece nu am nimic de pierdut. Este doar o uriasa provocare pentru mine. Doar voi incerca sa-mi fac jocul. Fizic, ma simt destul de puternica sa o infrunt, dar nu se stie niciodata. Loveste cu multa putere, astfel incat trebuie sa ma recuperez, sa fiu apta 100% turul urmator si sa dau tot ce pot", a declarat Simona Halep conform usopen.org.
Din cele opt intalniri directe dintre Simona Halep si Serena Williams sportiva noastra s-a impus o singura data: la Turneul Campioanelor din 2014 atunci cand Halep a trecut de Williams in doua seturi, scor 6-0, 6-2, dupa 65 de minute de joc.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1288 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006253 (s)