News Flash:

Simona Halep, detalii de ultim moment despre accidentarea care a impiedicat-o sa joace la Fed Cup. Anuntul care-i intristeaza fanii

7 Februarie 2018
873 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep austr

Simona Halep a participat, miercuri, la conferinta de presa premegatoare meciului de Fed Cup cu Canada, in ciuda faptului ca nu va juca si a a anuntat cand va sti exact starea in care se afla accidentarea sa.
"Imi pare rau ca nu pot sa joc, am venit sa simt atmosfera. Piciorul meu nu este vindecat, am facut ieri un control, trebuie sa stau cu un bandaj. Nu pot sa spun in ce stare sunt. Pe vineri, sambata, voi sti. Mi se pare corect ca jucatoarele mai in forma sa joace. Exista posibilitatea sa nu joc la Doha. Daca piciorul va fi bine cand o sa scot bandajul... Dar exista posibilitatea sa nu joc", a spus Halep la conferinta de presa.

Constanteanca a vorbit despre fanii care si-au cumparat bilete pentru meciul de FedCup si le-au vandut cand au aflat ca Simona nu va juca.

"Ma bucur ca au cumparat bilete, am auzit ca sunt foarte multi fani care vin sa vada meciurile. Chiar daca eu nu joc, voi fi deschisa cu ei. Imi face placere sa vad ca primesc atata caldura din partea oamenilor. O sa fie o atmosfera frumoasa cu siguranta. Clujul imi place, e a treia oara cand ma aflu aici. Nu am avut sansa sa vizitez prea mult, dar cred ca saptamana aceasta o sa am timp. E o atmosfera frumoasa si oamenii sunt caldurosi", a mai spus Halep.
Simona a rememorat si o parte a finalei de la Australian Open.

"N-am mai avut nimic de pierdut si am vrut sa las tot ce am avut pe teren. Am facut super, super bine. In finala mi-a fost rau de la caldura. Din pacate nu am putut sa castig, o mare tristete, dar sper sa mai am sanse sa joc astfel de meciuri. Analizez ce n-am facut bine, dar cred ca a fost 90% fizic, n-am mai putut", a conchis Simona.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005264 (s)