News Flash:

Simona Halep, criticata dur dupa rusinea din meciul cu Svitolina. "S-a plimbat pe teren"

21 Mai 2018
905 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep austr

Cristian Tudor Popescu nu s-a zgarcit de-a lungul timpului cu laudele la adresa Simonei Halep, dar jurnalistul nu a identificat niciun lucru pozitiv dupa ce Halep a fost invinsa fara drept de apel de Svitolina, 0-6, 4-6 in finala de la Roma.
CTP nu i-a gasit nicio scuza Simonei Halep pentru prestatia slaba: "Eu stiu o regula a tenisului care deosebeste profesionistii de strandisti"

CTP a criticat atitudinea pe care Simona Halep a avut-o in finala cu Elina Svitolina! Cunoscutul jurnalist crede ca Halep si-a pierdut motivatia dupa victoria entuziasmanta cu Sarapova: "Nu mi-a placut ce a facut Simona in finala de la Roma. Nu pentru ca a pierdut, ci pentru ca nu a jucat. De la primul schimb, atitudinea ei a fost de lehamite deranjata: 'Ce naiba trebuie sa mai joc si meciul asta?! Doar am batut-o pe Sarapova si am ramas numarul 1 mondial'. Eu stiu o regula a sportului numit tenis care deosebeste profesionistii de strandisti: daca ai probleme, poti sa nu te prezinti la meci, dar daca ai intrat pe teren, atunci joci. Nu mai ai dreptul sa invoci nimic ca scuza, nici oboseala, nici vreo accidentare, nici lipsa de chef", a scris Cristian Tudor Popescu in "Republica".

Simona, poreclita "Lela", pentru ca "s-a plimbat pe teren in dorul lelii"

Editorialistul a strecurat cateva ironii si chiar i-a gasit o noua porecla sportivei, pe care a numit-o Lela Simona: "Nu i-am vazut niciodata pe Federer sau Nadal, teferi sau accidentati, pierzand sau castigand, in turul 1 sau in finala, sa se plimbe pe teren in dorul lelii. Or, Lela Simona asta a facut pana la scorul de 9-1 pentru Svitolina. Se ducea fara convingere catre minge sau nu mai alerga deloc, lovea neglijent, asezata rau, trimitea nefortat in burta fileului sau 1m afara. In schimb, a fost mai vioaie cand l-a repezit pe Darren Cahill. Astepta sa se termine si corvoada asta sub rangul ei... Apoi, poate de jena, s-a hotarat sa joace totusi ceva, s-a pus in miscare, a lovit mai aspru, mai spre linii, a returnat mai atent. Scorul socotit din acel moment a fost 3-3, adica insumat, 6-4 pentru Svitolina", a opinat CTP. sursa: Prosport.ro


simonei halep
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006935 (s)