News Flash:

Simona Halep a primit un wild card pentru turneul de la Washington, unde va juca in premiera. Romanca poate deveni in America numarul 1 mondial

20 Iulie 2017
850 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep austr
Simona Halep (2 WTA) isi incheie vacanta mai repede decat se asteptau fanii sai. Halep va debuta in sezonul de hard american la Washington (31 iulie - 6 august), turneu de categorie International, la care constanteanca a solicitat un wild card.
Organizatorii turneului de la Washington au anuntat ca Simona Halep va juca in premiera la turneul dotat cu premii in valoare de 226.750 de dolari!
Halep si-a schimbat strategia fata de anii precedenti si va ataca mai repede sezonul pe hard, iar visul pentru locul 1 mondial a contat, probabil, in luarea acestei decizii neasteptate. Simona a solicitat un wild card la Washington, americanii i l-au acordat fara sa stea pe ganduri, asa ca romanca se va apropia de liderul Pliskova indiferent ce va face la turneul programat peste o saptamana.
Halep este intrecuta doar de Pliskova in ierarhia WTA, cu 185 de puncte, insa diferenta se va mari din cauza ca romancei i se vor scadea cele 900 de puncte castigate anul trecut la Montreal (turneul canadian s-a jucat mai devreme in 2016). Dar Pliskova nu va participa la nicio competitie in saptamana 31 iulie - 6 august, fapt pentru care Halep are sansa sa puncteze in lupta locul 1 mondial: 280 de puncte va primi campioana de la Washington. Ea se va lupta cu jucatoare mai slab cotate, cele mai periculoase adversare fiind: Mladenovic, Stosur, Stephens, Makarova, Kasatkina sau Bouchard.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1419 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006718 (s)